RECEPTEK
Nagyon finom tepsis burgonya
Egy hagyományos angol recept a "Shepherd´s Pie", vagyis a pásztor kalácsra.Ez a sós húsos kalács bárány húsból készül. Ebben a receptben viszont sertés húst használunk, ami nem rontja el azért az ízét.
Igazi nagyevőknek is kedvezhetsz a sörben sült csülökkel. Nem fogyókúrás étel, de néha engedjen a kísértésnek.
Kiváló ízű fasírozott, amely közepén keményre főtt tojás található. Állítólag a brit szigeteken minden pikniken találkozhatunk vele. Nagyszerű kenyérrel, burgonyával, vagy akár főzelékkel. Ajánlott olajban sütni, de ha kevesebb ...
Péksüteménnyel és friss zöldséggel fogyasztjuk.
Nagyszerű húsgolyócskák mártásokhoz és szósztokhoz.
A töltött káposzta finom laktató ebéd és még finomabb sajttal besütve.
Recept paradicsom mártásra húsgolyókkal az ActiFry 2az1ben fritőzben készítve. Főtt burgonyával tálaljuk.
Nagy, vegyes töltött fasírozott.
Egyszerű recept egy igazán ízletes ebédhez spárgából. Burgonyával tálaljuk.
Kedvenc finomság. Csípős paprikával, mustárral vagy tormával tálaljuk. Hozzá friss házi kenyér és egy jó hűtött sör mellé.
A burgonyás tócsni nagyon népszerű, ezért mi egy kicsit javítottunk rajtuk!
Valami elég jó, bár nem tűnik annak, a hüvelyesek szerelmeseinek. Főtt céklával- vagy káposztasalátával tálaljuk.
Ínycsiklandó nyársonsült darált húsból, amelyhez burgonya köretet ajánlunk, de kiváló szószokkal vagy akár hüvelyesekből készült főzelékekkel is.
Kiváló ebéd nem csak férfiaknak. Viszont ezt a finomságot ők fogják a legjobban értékelni, és az égig dicsérik majd Önt :) Az előkészítés elég igényes a konyha levegőjére :), különösen a sör sajt olvasztásakor kell megfelelő ...
Finom ebéd nem csak gyerekeknek. Tésztával tálaljuk.
Puha hús, lágyan ropogós póréhagymával és ínycsiklandó szósz... imádni fogja :) Párolt knédlivel tálaljuk.
Sütéshez egy kicsit soványabb hús a legalkalmasabb.A sült oldalas akkor a legfinomabb, ha egy kívül ropogós, belül vaj puha, szaftosan csontról leomló húst kapunk.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés