Burgonyás tócsni bajor vagdalttal
A burgonyás tócsni nagyon népszerű, ezért mi egy kicsit javítottunk rajtuk!
recept,recept fotó,burgonya,bajor vagdalt,Sertéshús
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
bajor vagdalt | 250 | gramm | |
burgonya | 1 | kilogramm | |
finomliszt | 4 | evőkanál | |
fokhagyma | 3 | gerezd | |
majoránna | 1.5 | teáskanál | |
repceolaj | - | ||
só | 1.5 | teáskanál | |
tyúk tojás | 2 | darab |
Recept
2.
Vastagon lereszeljük.
3.
tyúk tojás 2 darab • só 1.5 teáskanál • majoránna 1.5 teáskanál • finomliszt 4 evőkanál
A burgonyához hozzáadjuk a tojást, sót, majoránnát és a lisztet. Összekeverjük...
6.
Öntsünk megfelelő mennyiségű olajat a serpenyőbe. Tegyük a burgonya - húsos tésztát a forró olajba, és készítsünk tócsnikat. Kisütjük az egyik oldaláról és...
7.
...a másik oldaláról is.
Jó étvágyat!