RECEPTEK

Gyors hamburger bajor vagdaltból zsemlében

Gyors hamburger bajor vagdaltból zsemlében

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Kedvenc hamburger egy gyors vacsorához

recept,recept fotó,zsemle,bajor vagdalt,Sertéshús

Sertéshús

Főzőcske

Adag

5

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

nagy

kategóriak

Sertéshús  

Hozzávalók

Hozzávalók

bajor vagdalt

400

992

gramm

kcal

csemege uborka

100

12

gramm

kcal

fehérkáposzta

200

58

gramm

kcal

hagyma

150

66

gramm

kcal

ketchup

0

??

kcal

napraforgó olaj

0

??

kcal

paradicsom

150

38

gramm

kcal

szárított paradicsom

30

78

gramm

kcal

teljes zsírtartalmú mustár

10

62

teáskanál

kcal

zsemle

10

??

darab

kcal

 

Recept

1. Összetevők elkészítése

zsemle 10 darab

A zsemléket félbevágjuk, és egy nagy tálcára rakjuk őket szétnyitva.

A zsemléket félbevágjuk, és egy nagy...

2. 

fehérkáposzta 200 gramm

A káposztát vékony, rövidebb csíkokra vágjuk.

A káposztát vékony, rövidebb csíkokra...

3. 

hagyma 150 gramm

A hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, szeletekre vágjuk és szétszedjük.

A hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk,...

4. 

csemege uborka 100 gramm

Az uborkát hosszában vágjuk szeletekre.

Az uborkát hosszában vágjuk szeletekre....

5. 

paradicsom 150 gramm

A paradicsomot megmossuk és vékony karikákra vágjuk.

A paradicsomot megmossuk és vékony karikákra...

6. 

szárított paradicsom 30 gramm

A hamburgerek ízének változatossá tételéhez szárított paradicsomot is használhatunk, amelyet csíkokra vágunk.

A hamburgerek ízének változatossá tételéhez...

7. 

bajor vagdalt 400 gramm

A bajor vagdaltat szeletekre vágjuk, úgy vágjuk , hogy beleférjen a zsemlébe.

A bajor vagdaltat szeletekre vágjuk, úgy vágjuk...

8. 

napraforgó olaj

A vagdalt húst serpenyőben, kevés olajon mindkét oldalán megpirítjuk.

A vagdalt húst serpenyőben, kevés olajon...

9. Hamburgerek készítése

teljes zsírtartalmú mustár 10 teáskanál

Minden zsemle alsó felét megkenünk mustárral, és a forró vagdalt húst rá teszünk. A vagdalt húsra tegyünk megfelelő mennyiségű káposztát és hagymát.

Minden zsemle alsó felét megkenünk mustárral,...

10. 

ketchup

A hagymára paradicsomot és szeletelt uborkát teszünk. Végül hozzáadjuk a ketchupot. Zárjuk be a zsemléket, finoman nyomjuk meg és azonnal tálaljuk.

A hagymára paradicsomot és szeletelt uborkát...

11. 

Ha a hamburgert nem fogyasztják el azonnal az elkészítés után, egyenként tegyük őket mikroten tasakba, vagy csomagoljuk be élelmiszer alufóliába, és tároljuk a hűtőszekrényben. A további tálalás előtt melegítsük fel őket a tasakkal együtt mikrohullámú sütőben 10-15 másodpercig a legnagyobb teljesítményen.

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés