Gyors hamburger bajor vagdaltból zsemlében

Kedvenc hamburger egy gyors vacsorához
recept,recept fotó,zsemle,bajor vagdalt,Sertéshús
Sertéshús
kategóriak
Sertéshús ›Hozzávalók
Hozzávalók
bajor vagdalt | 400 992 | gramm kcal | |
csemege uborka | 100 12 | gramm kcal | |
fehérkáposzta | 200 58 | gramm kcal | |
hagyma | 150 66 | gramm kcal | |
ketchup | 0 ?? | kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
paradicsom | 150 38 | gramm kcal | |
szárított paradicsom | 30 78 | gramm kcal | |
teljes zsírtartalmú mustár | 10 62 | teáskanál kcal | |
zsemle | 10 ?? | darab kcal |
Recept
1. Összetevők elkészítése
zsemle 10 darab
A zsemléket félbevágjuk, és egy nagy tálcára rakjuk őket szétnyitva.





6.
szárított paradicsom 30 gramm
A hamburgerek ízének változatossá tételéhez szárított paradicsomot is használhatunk, amelyet csíkokra vágunk.

7.
bajor vagdalt 400 gramm
A bajor vagdaltat szeletekre vágjuk, úgy vágjuk , hogy beleférjen a zsemlébe.


9. Hamburgerek készítése
teljes zsírtartalmú mustár 10 teáskanál
Minden zsemle alsó felét megkenünk mustárral, és a forró vagdalt húst rá teszünk. A vagdalt húsra tegyünk megfelelő mennyiségű káposztát és hagymát.

10.
A hagymára paradicsomot és szeletelt uborkát teszünk. Végül hozzáadjuk a ketchupot. Zárjuk be a zsemléket, finoman nyomjuk meg és azonnal tálaljuk.

11.
Ha a hamburgert nem fogyasztják el azonnal az elkészítés után, egyenként tegyük őket mikroten tasakba, vagy csomagoljuk be élelmiszer alufóliába, és tároljuk a hűtőszekrényben. A további tálalás előtt melegítsük fel őket a tasakkal együtt mikrohullámú sütőben 10-15 másodpercig a legnagyobb teljesítményen.
Jó étvágyat!