RECEPTEK

Sampinyon csirkemájjal

Sampinyon csirkemájjal

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Vajon pirított bagettel tálaljuk.

recept,recept fotó,csirkemáj,gomba,Csirkehús

Csirkehús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

kategóriak

Csirkehús  

Hozzávalók

Hozzávalók

baguette

0

??

kcal

csirkemáj

500

600

gramm

kcal

fekete bors, őrölt

½

9

teáskanál

kcal

finomliszt

1

53

evőkanál

kcal

fokhagyma

3

17

gerezd

kcal

gomba

400

64

gramm

kcal

hagyma

250

110

gramm

kcal

köménymag, darált

½

9

teáskanál

kcal

repceolaj

50

450

milliliter

kcal

0

??

kcal

vaj

0

??

kcal

víz

50

0

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

csirkemáj 500 gramm  finomliszt 1 evőkanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  köménymag, darált ½ teáskanál  gomba 400 gramm

A májakat megmossuk és levágjuk a nem kívánatos részeket. Papírtörlővel megtörölgetjük, hogy nem legyen nedves, majd meglisztezzük, megszórjuk köménnyel és borssal. Összekeverjük.

A májakat megmossuk és levágjuk a nem...

2. 

hagyma 250 gramm  repceolaj 50 milliliter

A hagymát megpucoljuk, karikákra vágjuk, és mély serpenyőben olajon megpirítjuk.

A hagymát megpucoljuk, karikákra vágjuk, és...

3. 

Hozzáadjuk a sampinyonokat és összekeverjük.

Hozzáadjuk a sampinyonokat és összekeverjük....

4. 

víz 50 milliliter

Hozzáadjuk a májat, majd egy kis vízzel felöntjük és 15 percig fedő alatt pároljuk.

Hozzáadjuk a májat, majd egy kis vízzel...

5. 

fokhagyma 3 gerezd 

Végül megpucoljuk a fokhagymát, préseljük, és beletesszük a májhoz. Átkeverjük és közvetlenül a tálalás előtt megsózzuk.

Végül megpucoljuk a fokhagymát, préseljük,...

6. 

baguette  vaj

A bagetteket félbevágjuk és rövid ideig a puha oldalát vajon pirítjuk.

A bagetteket félbevágjuk és rövid ideig a puha...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés