szakacsreceptek.hu

Kelbimbó sampinyon gombával

Kelbimbó sampinyon gombával

    

A kelbimbót nem csak a levesbe használjuk, de lehet belőle elkészíteni egy szép és tápláló étel, amely ízleni fog azoknak is akik nem szeretik ezt az egészséges élelmiszert.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

hagyma 120 gramm  gomba 120 gramm

A hagymát és a sampinyon felvágjuk.

2. 

repceolaj ½ milliliter  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál

Forró olajon együtt pirítjuk. Fűszerezzük.

3. 

kelbimbó 220 gramm

Minden egyes kelbimbó rózsát megmossuk, megpucolunk és félbe vágjuk.

4. 

 ¼ teáskanál

Hozzáadjuk a hagymához, sózzuk, összekeverjük, letakarjuk. Kb 5 percig pároljuk.

5. 

fokhagyma 1 gerezd

Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és tovább pároljuk amíg puha nem lesz.

Jó étvágyat!

fekete bors, őrölt¼teáskanál
fokhagyma1gerezd
gomba120gramm
hagyma120gramm
kelbimbó220gramm
repceolaj½milliliter
¼teáskanál

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés