RECEPTEK

Kelbimbó sampinyon gombával

Kelbimbó sampinyon gombával

A kelbimbót nem csak a levesbe használjuk, de lehet belőle elkészíteni egy szép és tápláló étel, amely ízleni fog azoknak is akik nem szeretik ezt az egészséges élelmiszert.

recept,recept fotó,gomba,kelbimbó,Húsnélküli ételek,Egészséges reggeli,Gluténmentes ,Laktózmentes

Húsnélküli ételek

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt¼teáskanál
fokhagyma1gerezd
gomba120gramm
hagyma120gramm
kelbimbó220gramm
repceolaj½milliliter
¼teáskanál

 

Recept

1. 

hagyma 120 gramm  gomba 120 gramm

A hagymát és a sampinyon felvágjuk.

2. 

repceolaj ½ milliliter  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál

Forró olajon együtt pirítjuk. Fűszerezzük.

3. 

kelbimbó 220 gramm

Minden egyes kelbimbó rózsát megmossuk, megpucolunk és félbe vágjuk.

4. 

 ¼ teáskanál

Hozzáadjuk a hagymához, sózzuk, összekeverjük, letakarjuk. Kb 5 percig pároljuk.

5. 

fokhagyma 1 gerezd

Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és tovább pároljuk amíg puha nem lesz.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit