RECEPTEK
Édes rácsos sütemény leveles tésztából, pudingos, mascarpone sajtos töltelékkel és eperrel.
Nagyon finom csirkehús sajtszószban. Köretnek kukoricás rizst ajánlunk.
Recept egy nem hagyományos sós muffin elkészítésére, melynek kitűnő az íze és csábító a színe.
Ízletes szaftos sertés hamburger sajttal.
A szendvicseket nagyon sokféle képen lehet elkészíteni. Mi most a szendvicsek elkészítésének klasszikus változatát mutatjuk be. Sem szilveszterkor sem más ünnep napon nem hiányozhatnak az asztalról. Ugyan olyan finomak és ízletesek ...
Nagyon finom, zellerből készült lepények. A zeller erős aromája a lepény készítésénél elveszik, és akár a zellert nem kedvelő gyerekek is imádni fogják :)
Maga a coleslaw név a holland “koolsla” szóból származik, ami az eredeti “koolsalade” - káposztasaláta - szó rövidülése. Ez egy viszonylag könnyű, finom saláta, azonban ahhoz mégis elég testes, hogy egyszerre nyári és téli ...
Recept egy finom és egyszerű ételre, sok leveles zöldséggel.
Francia specialitás, általában a kiváló svájci Gruyère sajttal besütve. Alternatívaként ajánljuk a Cantal sajtot is.
A bolgár ételek igazán finomak, frissek és nem utolsó sorban bőségesek. Banitsa -Hagyományosan egy fetaszerű, fehérsajttal töltik, de manapság már hagymával, spenóttal, gombával vagy éppen tökkel töltött verziója is ...
Ropogós kalácsok burgonyás, sajtos,sonkás töltelékkel.
Brokkolis sült tészta sonkával. Az elkészítéséhez használhatunk különböző tészta félét, például, pipe rigate, penne rigate vagy rigatonni.
Puha, fokhagymás, sajtos falatkák. Jó hideg sörhöz kiváló.
Finom ebéd, nem csak vegetáriánusoknak.
Ízletes és lágy túrós cheesecake leveles tésztával. Az édes sajt ízét nagyon jól ellensúlyozza a sütemény tetején lévő mennyei mangós-citromos püré.
Rakott karfiol pikáns Niva sajttal, amely a francia Roquefort sajtnak megfelelő.
Közkedvelt besült sonkás tészta sült hagymával és finom sajt réteggel a tetején. Friss zöldségsalátával, savanyúsággal vagy csalamádéval tálaljuk.
Lágy krémes és enyhén fűszeres ízvilág. Gorgonzola helyett használhatunk más kékpenészes vagy zöldpenészes sajtot, például Niva sajtot, viszont le kell reszelni.
A sajtok mennyiségét az szerint készítjük el, hogy hány személyre főzünk éppen. A többi hozzávalót, mint a kenyeret, dzsemet és mustárt is ez szerint adagoljuk. Minden egyes sajthoz két szelet sonka kell. A sajtot elkészíthetjük ...

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés