Kenő Gorgonzolával

Lágy krémes és enyhén fűszeres ízvilág. Gorgonzola helyett használhatunk más kékpenészes vagy zöldpenészes sajtot, például Niva sajtot, viszont le kell reszelni.
recept,recept fotó,vaj,túró, zsírszegény,Gorgonzola sajt,Kenhető ételek és krémek,Gluténmentes
Kenhető ételek és krémek
Hozzávalók
Hozzávalók
Gorgonzola sajt | 150 269 | gramm kcal | |
túró, zsírszegény | 150 135 | gramm kcal | |
vaj | 150 1101 | gramm kcal |
Recept
1.
vaj 150 gramm • túró, zsírszegény 150 gramm • Gorgonzola sajt 150 gramm
A vajat szobahőmérsékleten megpuhítjuk, majd felverjük lágy krémre. Alaposan belekeverjük a zsírszegény túrót és a sajtot. Ha a sajt túl kemény, akkor lereszeljük. Ízlés szerint fűszerezzük.

Jó étvágyat!