A sajtok mennyiségét az szerint készítjük el, hogy hány személyre főzünk éppen. A többi hozzávalót, mint a kenyeret, dzsemet és mustárt is ez szerint adagoljuk. Minden egyes sajthoz két szelet sonka kell. A sajtot elkészíthetjük grill serpenyőn is.
recept,recept fotó,kenyér,Camembert sajt,Schwarzwaldi sonka,Húsnélküli ételek
Húsnélküli ételek
Főzőcske
Adag
—
Az elkészítés ideje
—
Nehézség
közepes
4.
Beletesszük a kockákra vágott kenyeret.
5.
A félbevágott sajtot összetesszük...
7.
Minden egyes sajtot külön becsomagolunk alufóliába.
8.
Forró grillen röviden, mindkét oldalról grillezzük.
9.
Kicsomagoljuk és rövid ideig hagyjuk kihűlni, majd tálalhatjuk.
Jó étvágyat!