Tekercs sörtésztából
Kiváló tészta kiváló tekercsekhez. Tölthetjük őket kedvünk szerint, vagy hagyhatjuk magunkat inspirálni a receptben már jól bevált töltelékkel.
recept,recept fotó,világos sör,Camembert sajt,Falatkák
Falatkák
kategóriak
Falatkák
Hozzávalók
Hozzávalók
Camembert sajt | 200 | gramm | |
finomliszt | 300 | gramm | |
finomliszt | - | ||
hagyma | 50 | gramm | |
párolt sertéssonka | 150 | gramm | |
szárított paradicsom | 6 | ||
só | ¼ | teáskanál | |
teljes zsírtartalmú mustár | 10 | teáskanál | |
tyúk tojás | 1 | darab | |
tyúk tojás | - | ||
vaj | 130 | gramm | |
világos sör | 120 | milliliter |
Recept
2.
tyúk tojás 1 darab • só ¼ teáskanál • világos sör 120 milliliter
Adjuk hozzá tojást, sót és öntsünk hozzá a sört. Tésztát készítünk, amelyet liszttel megszórt tányérra tesszük, és felmelegített edénnyel letakarjuk. Hagyjuk pihenni 30 percig.
4.
teljes zsírtartalmú mustár 10 teáskanál • hagyma 50 gramm
Megkenjük mustárral és megszórjuk apróra vágott hagymával.
5.
párolt sertéssonka 150 gramm • Camembert sajt 200 gramm
Helyezzünk rá egy szelet sonkát és egy darab sajtot.
6.
szárított paradicsom 6 KS
Minden második négyzetre egy szárított paradicsomot tehetünk a sonkára.
7.
Tekercseket készítünk, és sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. Megkenjük felvert tojással, és előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Jó étvágyat!