Grillezett fahéjas Camembert

Rendkívül jó sajt keleti fűszerekben. Vajon sült főtt burgonyával és friss zöldségekkel tálaljuk.
recept,recept fotó,Camembert sajt,Húsnélküli ételek,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
Camembert sajt | 4 ?? | darab kcal | |
burgonya | 800 736 | gramm kcal | |
chili | ¼ 4 | teáskanál kcal | |
fahéj, őrölt | ½ 7 | teáskanál kcal | |
kurkuma fűszerkeverék | 1 16 | teáskanál kcal | |
olivaolaj | 40 352 | milliliter kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
vaj | 50 367 | gramm kcal | |
víz | 0 ?? | kcal | |
őrölt koriander | ¼ 4 | teáskanál kcal |
Recept
1.
olivaolaj 40 milliliter • fahéj, őrölt ½ teáskanál • chili ¼ teáskanál • őrölt koriander ¼ teáskanál • kurkuma fűszerkeverék 1 teáskanál
A fűszereket olajban elkeverjük.

2.
Camembert sajt 4 darab
Mindegyik sajt mindkét oldalát áztassuk be a pácba, és tegyük egy tálba. Az összes sajt elkészítése után a többi pácot ráöntjük a sajtokra, és egy órára a hűtőbe tesszük.

3.
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, vastagabb kockákra vágjuk és sós vízben majdnem puhára főzzük.


5.
A megsült burgonyát kivesszük, és ha szükséges, papírtörlővel eltávolítjuk a serpenyőből a vajat. Tegyük a sajtokat egy forró serpenyőbe. Az egyik és...

6.
...a másik oldaláról röviden meggrillezzük.A sajtok forgatásakor óvatosan járjunk el, nehogy megsértjük őket

7.
Azonnal tálalhatjuk is. Jó étvágyat hozzá.

Jó étvágyat!