RECEPTEK

Fokhagymás sült őzlábgomba

Fokhagymás sült őzlábgomba

A kedvenc gomba egyszerű elkészítése. Friss kenyérrel tálaljuk.

recept,recept fotó,őzlábgomba,fokhagyma,Húsnélküli ételek,,Gluténmentes ,Laktózmentes

Húsnélküli ételek

Főzőcske

Adag

1

Az elkészítés ideje

5 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fokhagyma1gerezd
napraforgó olaj2evőkanál
-
víz1teáskanál
őzlábgomba1darab

 

Recept

1. 

őzlábgomba 1 darab

Az őzlábgombát megtisztítjuk és eltávolítjuk a felületükön esetleg előforduló szennyeződéseket.

2. 

napraforgó olaj 2 evőkanál

A serpenyőt megkenjük olajjal és felmelegítjük. Rá teszünk a gombát, és 2 percig sütjük.

3. 

Ezután fordítsuk meg, és a másik oldaláról ismét süssük 2 percig.

4. 

fokhagyma 1 gerezd  víz 1 teáskanál 

Az gombát félbevágjuk és egy szelet kenyérre helyezzük. Felületét egy préselt fokhagymagerezddel bedörzsöljük, amit egy teáskanál vízben sóval elkeverünk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés