RECEPTEK
Lepje meg kedvesét Valentin napra ezzel az egyszerűen elkészíthető és mégis nagyon fonom vaníliás epres torával. Kezdő háziasszony is könnyedén elkészítheti :)
Nyári, frissítő torta, lágy tejszínes krémmel és friss kerti eperrel ízesítve.
Kiváló torta lágy krémmel, teli banánnal és finom tejszínhabbal.
Ínycsiklandó torta dióval, almás töltelékkel, tejszínhabbal és mandulaszirmokkal...
Egyszerű, viszonylag gyorsan elkészíthető torta szív formájában, frissítő túrós ízzel. Akár két óra alatt is el tudjuk készíteni.
Recept egy fantasztikus tortára kakaós piskótából, fehér csokoládé-túrós krémmel.
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető gyümölcsös torta, túróval és tejföllel. A forró nyári napokra kitűnő frissítő édesség.
Lágy krémes túrótorta alkalomhoz illő díszítéssel színes csokis drazséból.
Torta - a ló feje a legelőn. Részletes leírás a torta elkészítéséhez fényképekkel. Korpuszok - piskóta tészta. Töltelék - gesztenyés-karamellás. A torta súly kb 5 kg. A torta elkészítésének ideje: sütés, főzés, díszítés, ...
Finom torta gesztenyés túrókrémmel és banánnal. A torta ízlésesen kiegyensúlyozott, a népszerű piskótából áll és egyszerűen díszített. Nem kell cukrásznak lennie ahhoz, hogy elkészítse. A receptünket követve ezt könnyedén ...
Egyszerű tortadísz gyerekeknek, akik szeretik a Pokemont. A dekoráció marcipánból készül, kurkumával és széntablettával festve. Almás és áfonyás gyümölcsrudat használunk a nyelv és az arc festéséhez.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés