szakacsreceptek.hu

Egyszerű hidegtálak elkészítése

Egyszerű hidegtálak elkészítése

    

Hogyan készítsünk hidegtálat vendégségbe.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

 

 

1. Hidegtál

A legegyszerűbben és leggyorsabban kész alapanyagokból, szeletelt szalámikból, sonkákból és sajtokból készíthetjük.

Hidegtál

2. 

A sonkákat, szalámikat és sajtokat tálakra helyezzük, úgy hogy egyiket a másik szeletre tesszük, betakarva az egész tál felületét, fokozatosan váltogatva a fajtákat. A tálakat kombinálhatjuk keményre főtt tojással is, esetleg a tojásokat külön tányéron tálalhatjuk.

3. 

A sonkát és s sajtot kiváló kombinálni zöldséggel töltött, sós sült tekercsekkel.

4. 

Díszítésnél csak a fantáziánk szabhat határokat, esetleg ötletet meríthet az itt bemutatott fotókból is.

5. 

A zöldségeket külön tálra is elrendezhetjük, de szintén díszíthetjük vele a sonkás-sajtos tálakat is.

6. 

A tojásokat külön tálaljuk. Ajánlott a kemény tojást félbevágni, kivenni a tojássárgáját és sajttal, vajjal, mustárral összekeverni, majd töltelékként vissza tölteni a tojásfehérjébe. Az ilyen ízletesen töltött tojásokkal akár kaviárt is tálalhatunk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés