Egyszerű hidegtálak elkészítése
Hogyan készítsünk hidegtálat vendégségbe.
recept,recept fotó,Falatkák,Gluténmentes ,Laktózmentes
Falatkák
Hozzávalók
Recept
1. Hidegtál
A legegyszerűbben és leggyorsabban kész alapanyagokból, szeletelt szalámikból, sonkákból és sajtokból készíthetjük.
2.
A sonkákat, szalámikat és sajtokat tálakra helyezzük, úgy hogy egyiket a másik szeletre tesszük, betakarva az egész tál felületét, fokozatosan váltogatva a fajtákat. A tálakat kombinálhatjuk keményre főtt tojással is, esetleg a tojásokat külön tányéron tálalhatjuk.
3.
A sonkát és s sajtot kiváló kombinálni zöldséggel töltött, sós sült tekercsekkel.
4.
Díszítésnél csak a fantáziánk szabhat határokat, esetleg ötletet meríthet az itt bemutatott fotókból is.
5.
A zöldségeket külön tálra is elrendezhetjük, de szintén díszíthetjük vele a sonkás-sajtos tálakat is.
6.
A tojásokat külön tálaljuk. Ajánlott a kemény tojást félbevágni, kivenni a tojássárgáját és sajttal, vajjal, mustárral összekeverni, majd töltelékként vissza tölteni a tojásfehérjébe. Az ilyen ízletesen töltött tojásokkal akár kaviárt is tálalhatunk.
Jó étvágyat!