Túrótorta sütés nélkül
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető gyümölcsös torta, túróval és tejföllel. A forró nyári napokra kitűnő frissítő édesség.
recept,recept fotó,piskóta, hosszú,túró, lágy,tejföl (14-18%),áfonya ,málna,málna,szeder,Torták,Sütés nélküli,Szezonális receptek
Torták
kategóriak
Torták Sütés nélküli Szezonális receptek Sütés nélküli torták Szezon - Málna Szezon - Szeder
Hozzávalók
Hozzávalók
Agar | 10 | gramm | |
citromhéj | 1 | teáskanál | |
citromlé | ½ | deciliter | |
kristálycukor | 4 | evőkanál | |
málna | 250 | gramm | |
piskóta | 150 | gramm | |
piskóta, hosszú | 150 | gramm | |
szeder | 125 | gramm | |
tejföl (14-18%) | 500 | gramm | |
túró, lágy | 500 | gramm | |
víz | 1 | deciliter | |
áfonya | 125 | gramm |
Recept

2.
víz 1 deciliter • Agar 10 gramm • citromhéj 1 teáskanál • citromlé ½ deciliter • túró, lágy 500 gramm • tejföl (14-18%) 500 gramm • kristálycukor 4 evőkanál
Egy lábasban kis vízben felforraljuk az agar-agar port. Hozzáadjuk a cukrot, citrom héját és levét, túrót, tejfölt és kis ideig melegítjük.

4.
áfonya 125 gramm • málna 125 gramm
A krémet még melegen beleöntjük a piskótával bélelt formába, a tetejére rászórjuk a maradék gyümölcsöt. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd berakjuk a hűtőbe. Nyáron kitűnő édesség, amely fel is frissít.

Jó étvágyat!