RECEPTEK

Sütés nélküli puding torta banánnal

Sütés nélküli puding torta banánnal

Valami finomság a puding szerelmeseinek! Próbálja ki ezt a sütés nélküli kekszből, piskótából, pudingból, banánból, tejszínhabból és túróból készült desszertet! Ne felejtse el! Akkor ízlik a legjobban, ha jól hűtött!

recept,recept fotó,kakaós száraz keksz,piskóta, hosszú,banán,Sütemények,Sütés nélküli

Sütemények

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

1 h. 20 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

banán1kilogramm
csokoládés puding- por37gramm
finomliszt50gramm
habtejszín (30-33%)500milliliter
kakaó-
kakaós száraz keksz40darab
kristály cukor120gramm
lágy túró250gramm
piskóta, hosszú28darab
porcukor100gramm
teljes zsírtartalmú tej 3,5%-
teljes zsírtartalmú tej 3,5%1200milliliter
vaníliás puding -por37gramm

 

Recept

1. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5%  kakaós száraz keksz 40 darab

Enyhén áztatjuk be a kekszet a tejbe és felváltva ...

2. 

piskóta, hosszú 28 darab

...az enyhén áztatott piskótákkal rakjuk egy magasabb edénybe.

3. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5% 600 milliliter  kristály cukor 60 gramm  finomliszt 25 gramm  vaníliás puding -por 37 gramm

A tej felét cukorral felforraljuk. A másik felében keverjük össze a lisztet és a pudingport. Öntsük forrásban lévő tejbe, és főzzük meg a pudingot.

4. 

A pudingot kenjük rá a piskótákra piskótákat (kekszek között).

5. 

banán 1 kilogramm

Hámozzuk meg a banánokat, vágjuk hosszában ketté, és tegyük a vaníliapudingra.

6. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5% 600 milliliter  kristály cukor 60 gramm  finomliszt 25 gramm  csokoládés puding- por 37 gramm

A tej felét cukorral felforraljuk. A másik felébe keverjük össze a lisztet és a pudingport. Öntsük forrásban lévő tejbe, és főzzük meg a pudingot.

7. 

Csorgassuk le a banánt csokoládé pudinggal. Hagyjuk kihűlni.

8. 

habtejszín (30-33%) 500 milliliter  porcukor 100 gramm  lágy túró 250 gramm

A tejszínhabot felverjük, belekeverjük a cukrot és a túrót. A desszerthez csak tejszínhabot is használhat.

9. 

Kenjük a süteményre a túrós tejszínhabot.

10. 

kakaó

A desszertre egyenlő távolságban papírcsíkokat helyezünk. Megszórjuk szitált kakaóval. A papírcsíkok óvatos áthelyezésével ...

11. 

....és a kakaópor szórásával...

12. 

...a sütemény tetején egy dekoratív rácsot hozunk létre.

13. 

Hagyjuk megkeményedni hűvös helyen. Ízlés szerint adagokra vágjuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit