Sütés nélküli puding torta banánnal

Valami finomság a puding szerelmeseinek! Próbálja ki ezt a sütés nélküli kekszből, piskótából, pudingból, banánból, tejszínhabból és túróból készült desszertet! Ne felejtse el! Akkor ízlik a legjobban, ha jól hűtött!
recept,recept fotó,kakaós száraz keksz,piskóta, hosszú,banán,Sütemények,Sütés nélküli
Sütemények
Hozzávalók
Hozzávalók
banán | 1 950 | kilogramm kcal | |
csokoládés puding- por | 37 132 | gramm kcal | |
finomliszt | 50 174 | gramm kcal | |
habtejszín (30-33%) | 500 1555 | milliliter kcal | |
kakaó | 0 ?? | kcal | |
kakaós száraz keksz | 40 ?? | darab kcal | |
kristály cukor | 120 480 | gramm kcal | |
lágy túró | 250 255 | gramm kcal | |
piskóta, hosszú | 28 ?? | darab kcal | |
porcukor | 100 388 | gramm kcal | |
teljes zsírtartalmú tej 3,5% | 0 ?? | kcal | |
teljes zsírtartalmú tej 3,5% | 1200 768 | milliliter kcal | |
vaníliás puding -por | 37 132 | gramm kcal |
Recept
1.
teljes zsírtartalmú tej 3,5% • kakaós száraz keksz 40 darab
Enyhén áztatjuk be a kekszet a tejbe és felváltva ...


3.
teljes zsírtartalmú tej 3,5% 600 milliliter • kristály cukor 60 gramm • finomliszt 25 gramm • vaníliás puding -por 37 gramm
A tej felét cukorral felforraljuk. A másik felében keverjük össze a lisztet és a pudingport. Öntsük forrásban lévő tejbe, és főzzük meg a pudingot.

4.
A pudingot kenjük rá a piskótákra piskótákat (kekszek között).


6.
teljes zsírtartalmú tej 3,5% 600 milliliter • kristály cukor 60 gramm • finomliszt 25 gramm • csokoládés puding- por 37 gramm
A tej felét cukorral felforraljuk. A másik felébe keverjük össze a lisztet és a pudingport. Öntsük forrásban lévő tejbe, és főzzük meg a pudingot.

7.
Csorgassuk le a banánt csokoládé pudinggal. Hagyjuk kihűlni.

8.
habtejszín (30-33%) 500 milliliter • porcukor 100 gramm • lágy túró 250 gramm
A tejszínhabot felverjük, belekeverjük a cukrot és a túrót. A desszerthez csak tejszínhabot is használhat.

9.
Kenjük a süteményre a túrós tejszínhabot.

10.
A desszertre egyenlő távolságban papírcsíkokat helyezünk. Megszórjuk szitált kakaóval. A papírcsíkok óvatos áthelyezésével ...

11.
....és a kakaópor szórásával...

12.
...a sütemény tetején egy dekoratív rácsot hozunk létre.

13.
Hagyjuk megkeményedni hűvös helyen. Ízlés szerint adagokra vágjuk.

Jó étvágyat!