Az ismert sütemény túróból készült változata.
recept,recept fotó,habtejszín (30-33%),túró, lágy,piskóta, hosszú,piskóta, hosszú,Sütemények
Sütemények
Főzőcske
Adag
—
Az elkészítés ideje
—
Nehézség
közepes
3.
piskóta, hosszú 150 gramm
Egy kevés krémet a tortaforma aljára kenünk, majd erre ráhelyezzük a piskótákat.
4.
fekete kávé 200 milliliter • whisky 20 milliliter
Erős kávét főzünk, egy kevés alkohollal. Amikor kihűlt egy leveses kanál segítségével ráöntjük az első rétegre. A kávé másik felét majd a második piskótaréteghez használjuk.
5.
A piskótákra rákenjük a maradék krém felét.
7.
Majd ezeket is leöntjük kávéval.
8.
A tetejére rákenjük a maradék krémet.
Jó étvágyat!
fekete kávé | 200 | milliliter | |
habtejszín (30-33%) | 500 | milliliter | |
kakaó | 1 | evőkanál | |
piskóta, hosszú | 300 | gramm | |
porcukor | 5 | evőkanál | |
túró, lágy | 500 | gramm | |
whisky | 20 | milliliter |