Babsaláta kuszkusszal

Laktató saláta kuszkusszal, rukkolával és babbal.
recept,recept fotó,kuszkusz,rukkola,bab konzerv,Zöldségsaláták,Laktózmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
bab konzerv | 250 280 | gramm kcal | |
ecet | 1 7 | evőkanál kcal | |
kapri | 10 ?? | darab kcal | |
kuszkusz | 250 645 | gramm kcal | |
olivaolaj | 1 132 | evőkanál kcal | |
rukkola | 50 12 | gramm kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
tökolaj | 3 406 | evőkanál kcal | |
víz | 250 553 | milliliter kcal |
Recept
1.
víz 250 milliliter • só ½ teáskanál • olivaolaj 1 evőkanál
Egy lábasban vizet forralunk, amelybe sót és olajat teszünk.

2.
kuszkusz 250 gramm
Ha a víz felforrt, belerakjuk a kuszkuszt. Összekeverjük és lefedjük. Néhány perc után a kuszkusz magába szívja a vizet, és ekkor átszórhatjuk egy tálba.
4.
rukkola 50 gramm • kapri 10 darab • bab konzerv 250 gramm
A rukolát felvágjuk és együtt a babbal és kapribogyóval belekeverjük a salátába.

Jó étvágyat!