szakacsreceptek.hu

Babsaláta kuszkusszal

    

Laktató saláta kuszkusszal, rukkolával és babbal.

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
bab konzerv250gramm
ecet1evőkanál
kapri10darab
kuszkusz250gramm
olivaolaj1evőkanál
rukkola50gramm
½teáskanál
tökolaj3evőkanál
víz250milliliter

1. 

víz 250 milliliter   ½ teáskanál  olivaolaj 1 evőkanál

Egy lábasban vizet forralunk, amelybe sót és olajat teszünk.

2. 

kuszkusz 250 gramm

Ha a víz felforrt, belerakjuk a kuszkuszt. Összekeverjük és lefedjük. Néhány perc után a kuszkusz magába szívja a vizet, és ekkor átszórhatjuk egy tálba.

3. 

tökolaj 3 evőkanál  ecet 1 evőkanál

Hozzáadjuk a tökmag olajat, ecetet, sót és megkeverjük.

4. 

rukkola 50 gramm  kapri 10 darab  bab konzerv 250 gramm

A rukolát felvágjuk és együtt a babbal és kapribogyóval belekeverjük a salátába.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés