Rizstészta zöldséggel

Recept egy finom pikáns salátára nyers zöldséggel, és lágy tésztával koreai módra.
recept,recept fotó,rizstészta,Zöldségsaláták,Gluténmentes ,Laktózmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
avokádó | ½ ?? | darab kcal | |
csillipaprika | 1 ?? | darab kcal | |
fehér retek | ¼ ?? | darab kcal | |
olivaolaj | 2 264 | evőkanál kcal | |
osztrigamártás | 1 7 | evőkanál kcal | |
piros paprika | ¼ ?? | darab kcal | |
rizstészta | 150 527 | gramm kcal | |
szezámmag | 1 29 | teáskanál kcal | |
szezámolaj | 1 45 | teáskanál kcal | |
száras zeller | 50 8 | gramm kcal | |
uborka | ¼ ?? | darab kcal |
Recept
1.
olivaolaj 2 evőkanál • száras zeller 50 gramm • csillipaprika 1 darab
A chilli paprikát és zellert felvágjuk. Olajon puhára pirítjuk.

2.
rizstészta 150 gramm • osztrigamártás 1 evőkanál
A tésztát a rajta lévő utasítás szerint főzzük, majd serpenyőbe rakjuk az osztriga mártással együtt. Megkeverjük és rövid ideig pirítjuk.



5.
avokádó ½ darab • szezámolaj 1 teáskanál • szezámmag 1 teáskanál
Az avokádót félbevágjuk, meghántjuk és kivesszük a magot. Szeletekre vágjuk és a zöldséggel együtt kidíszítjük a tálat, amelyben a tészta van. Szezám olajjal és magvakkal megszórjuk.

Jó étvágyat!