szakacsreceptek.hu

Túrós-barackos szelet

    

Krémes szelet pudingos-vajas-túrós-tejszínes krémmel és finom friss és édes sárgabarackkal.

Főzőcske

Adag

20

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

 

 

 
 

2. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5% 600 milliliter  kristálycukor 140 gramm  vaníliás puding -por 74 gramm

Tejben összekeverjük a cukrot és a pudingport. Állandó keverés mellett sűrű pudingot készítünk. Hűlni hagyjuk, de nem teljesen hidegre...

3. 

vaj 160 gramm

... csak hogy a vajat könnyen bele tudjuk keverni.

4. 

túró, sima,lágy 500 gramm

Belekeverjük a túrót...

5. 

habtejszín (30-33%) 250 milliliter

...és a kemény tejszínhabot, majd az egészet összekeverjük.

6. 

sárgabarack  1 kilogramm

A süteményhez puha, érett sárgabarackokat használunk. Ezekből eltávolítjuk a magot és holdacskákra szeleteljük.

7. 

sárgabarack lekvár

A piskótát megkenjük lekvárral vagy dzsemmel, és a tetejére rárakjuk a sárgabarack holdacskákat.

8. 

cukrász díszítés - csokoládés

Majd a tetejére rákenjük a krémet és csokireszelékkel díszítjük.

9. 

Hűvös helyen állni hagyjuk és ízlés szerinti porciókra szeleteljük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés