RECEPTEK

Sertés medalion zöldség mártásban

Sertés medalion zöldség mártásban

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Sertéshús finom sárgarépából, brokkoliból és karfiolból készült mártásban. Knédlivel vagy nokedlivel tálaljuk.

recept,recept fotó,sertéslapocka,mirelit zöldség (répa, brokkoli, karfiol),Sertéshús

Sertéshús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

kategóriak

Sertéshús  

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt

½

9

teáskanál

kcal

finomliszt

10

35

gramm

kcal

fokhagyma

2

11

gerezd

kcal

hagyma

200

88

gramm

kcal

mirelit zöldség (répa, brokkoli, karfiol)

700

245

gramm

kcal

olivaolaj

30

264

milliliter

kcal

sertéslapocka

600

1788

gramm

kcal

1

0

teáskanál

kcal

0

??

kcal

teljes zsírtartalmú tej 3,5%

500

320

milliliter

kcal

víz

500

0

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

hagyma 200 gramm  olivaolaj 30 milliliter

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és...

2. 

sertéslapocka 600 gramm

A nagyobb darab sertés lapockákat megmossuk, és szeletekre vágjuk. A húst hozzáadjuk a hagymához, és addig kevergetjük, amíg egy picit megpuhul.

A nagyobb darab sertés lapockákat megmossuk, és...

3. 

 1 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  fokhagyma 2 gerezd  víz 500 milliliter

Sózzuk, fűszerezzük, préselt foghagymát és vizet adunk hozzá. Fedő alatt, időnkénti kevergetés mellett 20 percig főzzük.

Sózzuk, fűszerezzük, préselt foghagymát és...

4. 

mirelit zöldség (répa, brokkoli, karfiol) 700 gramm

A mirelit zöldséget folyó víz alatt átmossuk, és hozzáadjuk a húshoz. Megkeverjük és további 20 percig fedő alatt főzzük.

A mirelit zöldséget folyó víz alatt átmossuk,...

5. 

A főzés alatt a víz szinte elpárolog. A húst kivesszük a fazékból.

A főzés alatt a víz szinte elpárolog. A húst...

6. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5% 500 milliliter  finomliszt 10 gramm 

A zöldséghez tejet és lisztet öntünk. Az egészet jól összemixeljük, és felforraljuk. A mártást ízlésünk szerint ízesítjük.

A zöldséghez tejet és lisztet öntünk. Az...

7. 

A mártásba belerakjuk a húsokat, majd tálaljuk.

A mártásba belerakjuk a húsokat, majd...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés