Rántott sampinyon gomba
Egyszerű rántott sampinyon. Burgonyával és tartár mártással tálaljuk.
recept,recept fotó,gomba,Húsnélküli ételek,,Laktózmentes
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
burgonya | 600 | gramm | |
finomliszt | - | ||
fritőzolaj | - | ||
gomba | 500 | gramm | |
só | ¼ | teáskanál | |
só | - | ||
tyúk tojás | 2 | darab | |
víz | - | ||
zsemlemorzsa | - |
Recept
1.
gomba 500 gramm • finomliszt • tyúk tojás 2 darab • só ¼ teáskanál • zsemlemorzsa
A sampinyon gombát megpucoljuk, lisztben, egy csipetnyi sóval felvert tojásban és zsemlemorzsában panírozzuk.


3.
... minden oldalról aranysárgára pirítjuk. Egy konyhai papírtörlőre szedjük ki, hogy a fölösleges olaj felszívódjon.

Jó étvágyat!