Rántott cukkini felvágottal és sajttal

Főtt vagy sült burgonyával, esetleg zöldségsalátával tálaljuk.
recept,recept fotó,cukkini,kemény sajt,mortadella szalámi,Sertéshús
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
cukkini | 800 144 | gramm kcal | |
kemény sajt | 100 ?? | gramm kcal | |
mortadella szalámi | 100 286 | gramm kcal | |
olivaolaj | 50 440 | milliliter kcal | |
repceolaj | 100 899 | milliliter kcal | |
rétesliszt | 100 356 | gramm kcal | |
tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
zsemlemorzsa | 100 373 | gramm kcal |
Recept
1. A cukkini elkészítése
cukkini 800 gramm • olivaolaj 50 milliliter
A cukkinit megmossuk (ajánlatos nagyobb és vastagabb cukkinit választani), meghámozzuk és karikákra vágjuk.

2. Panír
rétesliszt 100 gramm • tyúk tojás 1 darab • zsemlemorzsa 100 gramm
Elkészítjük a hozzávalókat a panírhoz (liszt, tojás, zsemlemorzsa).

3.
kemény sajt 100 gramm • mortadella szalámi 100 gramm
A cukkini karikát megsózzuk, ráhelyezünk egy szelet felvágottat és egy szelet sajtot.

4. Sütés
repceolaj 100 milliliter
A cukkinit megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban és végül a zsemlemorzsában. Forró olajban rántjuk.

Jó étvágyat!