Joghurt ital sárgabarackkal
Frissítő nyári ital sárgabarackból. A lassí egy hagyományos indiai joghurt ital, amely a joghurt mellett vizet, fűszereket és gyümölcsöt tartalmaz. A lassí-ból több ízvariáció létezik.
recept,recept fotó,sárgabarack ,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Tejes koktélok,Indiai receptek,Gluténmentes
Tejes koktélok
Indiai receptek
Hozzávalók
Hozzávalók
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 150 | gramm | |
római kömény, őrölt - jeera | 2 | csipet | |
sárgabarack | 150 | gramm | |
víz | 150 | milliliter | |
őrölt gyömbér | ¼ | teáskanál | |
őrölt kardamon | ¼ | teáskanál |
Recept
1.
sárgabarack 150 gramm • natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 150 gramm • víz 150 milliliter • őrölt kardamon ¼ teáskanál • őrölt gyömbér ¼ teáskanál • római kömény, őrölt - jeera 2 csipet
A sárgabarackot megmossuk, szétvágjuk, kivesszük a magot és mixerbe rakjuk. Hozzáadjuk a joghurtot, hűtőben lehűtött felforralt vizet és a fűszereket.
2.
A habosra mixereljük.
3.
Lehűtött pohárból fogyasszuk.
Jó étvágyat!