RECEPTEK

Epres-joghurtos jégkrém

Egyszerűen és gyorsan elkészített házi jégkrém.

recept,recept fotó,eper,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Jeges desszertek ,Receptek babáknak,Gluténmentes

Jeges desszertek

Főzőcske

Adag

12

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

cukrozott sűrített tej350gramm
eper350gramm
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom350gramm

 

Recept

1. 

eper 350 gramm  cukrozott sűrített tej 350 gramm  natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 350 gramm

Az epreket megmossuk és turmixgépben összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a sűrített édes tejet, joghurtot és újra összeturmixoljuk.

2. 

Az így elkészített masszát, kisebb műanyag poharakba öntjük. Minden pohárba beleteszünk egy kis műanyag kanalat. És legalább 4 órára a fagyasztóba helyezzük.

3. 

Fogyasztás előtt kivesszük és a kiskanál segítségével kihúzzuk a pohárból a jégkrémet és máris nyalhatjuk a jégkrémet :)

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés