RECEPTEK

Főzésmentes csokoládés fagylalt

Főzésmentes csokoládés fagylalt

Gyorsan és egyszerűen elkészíthető házi fagylalt.

recept,recept fotó,csokoládé 70%-os,habtejszín (40 % zsírtartalom ) ,habtejszín (40 % zsírtartalom ) ,cukrozott sűrített tej,Jeges desszertek ,Gluténmentes

Jeges desszertek

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csokoládé 70%-os100gramm
cukrozott sűrített tej300gramm
habtejszín (40 % zsírtartalom ) 400milliliter

 

Recept

1. 

csokoládé 70%-os 100 gramm  habtejszín (40 % zsírtartalom )  100 milliliter  cukrozott sűrített tej 300 gramm

A csokoládét a tejszínnel vízfürdőben felolvasztunk. Hozzáadjuk a sűrített tejet, habosítjuk és hagyjuk kihűlni.

2. 

habtejszín (40 % zsírtartalom )  300 milliliter

A tejszínből kemény habot készítünk.

3. 

A tejszínhabot belekeverjük a csokoládéba. A fagylaltot műanyag kelyhekbe rakjuk és fagyasztóban tároljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés