Főzésmentes csokoládés fagylalt

Gyorsan és egyszerűen elkészíthető házi fagylalt.
recept,recept fotó,csokoládé 70%-os,habtejszín (40 % zsírtartalom ) ,habtejszín (40 % zsírtartalom ) ,cukrozott sűrített tej,Jeges desszertek ,Gluténmentes
Jeges desszertek
Főzőcske
Adag
8
Adag tömege
100 g
Adag energiatartalma
373 kcal
Az elkészítés ideje
25 min.
Nehézség
alacsony
Hozzávalók
Hozzávalók
csokoládé 70%-os | 100 560 | gramm kcal | |
cukrozott sűrített tej | 300 973 | gramm kcal | |
habtejszín (40 % zsírtartalom ) | 400 1448 | milliliter kcal |
Recept
1.
csokoládé 70%-os 100 gramm • habtejszín (40 % zsírtartalom ) 100 milliliter • cukrozott sűrített tej 300 gramm
A csokoládét a tejszínnel vízfürdőben felolvasztunk. Hozzáadjuk a sűrített tejet, habosítjuk és hagyjuk kihűlni.


3.
A tejszínhabot belekeverjük a csokoládéba. A fagylaltot műanyag kelyhekbe rakjuk és fagyasztóban tároljuk.

Jó étvágyat!