Nemzeti konyha
Több
ÉDES ÉTELEK
Kardamom rizspuding almával
REGGELI KÁSA
Teljes kiőrlésű rizskása banánnal
KALÁCSOK
Indiai grízpuding
CSIRKEHÚS
Indiai csirke vajon
SÜTEMÉNYEK
Ricottás sütemény meggyel
EGÉSZSÉGES SÜTEMÉNYEK
Csicseriborsólisztből készült golyócskák mandulával.
ÉDESSÉGEK
Csicseriborsó golyócskák kókusszal
APRÓSÜTEMÉNY
Indiai kardamomos keksz
Svéd keksz - Pepparkaror
ÉDES REGGELI
Sütőtök gofri
TORTÁK
Almás-diós torta
TEJES KOKTÉLOK
Mangó Lassí
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
BEFŐTTEK
Körte befőzése
Mézes szeletek, diós grillázzsal
SERTÉSHÚS
Darált húsos rakott krumpli
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Leves nagy tarkababból
Grízes reszelt tészta
Epres tekercses torta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fehér retekből készült kenő
Köményes sertésszelet
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás paradicsomos leves
RÉTESEK
Túrós almás rétes
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Burgonyalepény sütőlapon
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés