RECEPTEK

Csirkefalatkák panírban

Csirkefalatkák panírban

Ízletes csirkemellek foghagymás panírban, ropogósra rántva.

recept,recept fotó,csirkemell,finomliszt,finomliszt,szárított fokhagyma,Csirkehús

Csirkehús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Csirkehús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csirkemell500gramm
fekete bors, őrölt-
finomliszt-
finomliszt100gramm
fritőzolaj -
szárított fokhagyma½teáskanál
-
sütőpor¼teáskanál
tyúk tojás1darab
zsírszegény tej 1,5%¼liter
ételízesítő1teáskanál

 

Recept

1. 

csirkemell 500 gramm    fekete bors, őrölt

A megmosott és megszárított csirkemelleket vékonyabb csíkokra vágjuk. Megszórjuk sóval és borrsal.

2. 

finomliszt

A csirkemellek lisztben megforgatjuk.

3. 

tyúk tojás 1 darab  zsírszegény tej 1,5% ¼ liter  ételízesítő 1 teáskanál  szárított fokhagyma ½ teáskanál  sütőpor ¼ teáskanál  finomliszt 100 gramm

Egy nagyobb tálba tojást, tejet, ételízesítőt (vegeta), szárított foghagymát, sütőport és lisztet keverünk össze.

4. 

fritőzolaj

Ebben a masszában megforgatjuk a csirkefalatkákat, majd forró olajban aranysárgára rántjuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit