Csirkefalatkák panírban

Ízletes csirkemellek foghagymás panírban, ropogósra rántva.
recept,recept fotó,csirkemell,finomliszt,finomliszt,szárított fokhagyma,Csirkehús
Csirkehús
kategóriak
Csirkehús ›Hozzávalók
Hozzávalók
| csirkemell | 500 550 | gramm kcal | |
| fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
| finomliszt | 0 ?? | kcal | |
| finomliszt | 100 347 | gramm kcal | |
| fritőzolaj | 0 ?? | kcal | |
| szárított fokhagyma | ½ 9 | teáskanál kcal | |
| só | 0 ?? | kcal | |
| sütőpor | ¼ 1 | teáskanál kcal | |
| tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
| zsírszegény tej 1,5% | ¼ 120 | liter kcal | |
| ételízesítő | 1 0 | teáskanál kcal |
Recept
1.
csirkemell 500 gramm • só • fekete bors, őrölt
A megmosott és megszárított csirkemelleket vékonyabb csíkokra vágjuk. Megszórjuk sóval és borrsal.


3.
tyúk tojás 1 darab • zsírszegény tej 1,5% ¼ liter • ételízesítő 1 teáskanál • szárított fokhagyma ½ teáskanál • sütőpor ¼ teáskanál • finomliszt 100 gramm
Egy nagyobb tálba tojást, tejet, ételízesítőt (vegeta), szárított foghagymát, sütőport és lisztet keverünk össze.

4.
Ebben a masszában megforgatjuk a csirkefalatkákat, majd forró olajban aranysárgára rántjuk.

Jó étvágyat!























