Kiváló gulyásleves bográcsban.16 literes bográcsban készítve amelyből 8 liter levest is kaphatunk. Ha éhesek vagyunk mindjárt két adagot is elfogyaszthatunk a finom levesből.
A szendvicseket nagyon sokféle képen lehet elkészíteni. Mi most a szendvicsek elkészítésének klasszikus változatát mutatjuk be. Sem szilveszterkor sem más ünnep napon nem hiányozhatnak az asztalról. Ugyan olyan finomak és ízletesek ...
Dédszüleink tradicionális étele. Főleg a téli hónapokban fogyasztották, amikor már a pincék teli voltak krumplival, hagymával és a hordóban már ott volt a savanyú káposzta és a kamrában ott lógott a szalonna.
A Carbonara olasz tradicionális módja a tészta elkészítésének, amelyhez szalonnát, Pecorino sajtot és tojást használunk. A legmegfelelőbb tészta a Carbonara elkészítéséhez a spagetti.
Igazi mangalica húsból készült ízletes gulyás. A mangalica hús alacsonyabb koleszterin szint végett, sokkal egészségesebbnek számít, mint a hagyományos disznó sertéshús.
Csak kevesen tudnak ellenállni a sült sértés hús, hagyma, fokhagyma, paprika, savanyú uborka és ketchup kombinációjának. Hogy a hóhér lendülete igazán erős legyen, csípős paprikával élesítsük meg neki a baltáját.