Nincs kedve hosszasan bajlódni a buktákkal, akkor próbálja ki ezt a receptet egy egyszerű kelt öntött tésztából. Töltelékként használhatunk túrót, esetleg szilva lekvárt, mákot, vagy diót.
Ízletes édes kalácsok különféle töltelékekkel - túrós, mákos, diós, vagy esetleg lekváros. Az elkészítése több időt vesz igénybe, mivel a sütőlapra egyszerre nem fér fel nagyobb mennyiség. De az elfogyasztása nem vesz igénybe ...
Az otthoni a legfinomabb. Évközben reggelire, másnap sütés után, karácsonyra a káposztaleves mellé. A gyermekeknek ízlik a fonnott kalácsból készült "aranygaluska" is, amikor a fonott kalácsot kockákra vágjuk a tányéron és ...
A bolgár ételek igazán finomak, frissek és nem utolsó sorban bőségesek. Banitsa -Hagyományosan egy fetaszerű, fehérsajttal töltik, de manapság már hagymával, spenóttal, gombával vagy éppen tökkel töltött verziója is ...