Ez a francia eredetű, pár hozzávalóból készült, tejszínben szép lassan sült burgonyás rakottas nem véletlenül lett világhírű - egyszerű elkészíteni, a végeredmény mégis egy krémesen lágy, ízekben gazdag fogás.
Egy lap recept a tejfölös kelkáposztára. Saját ízlés szerint adhatunk hozzá hogy finomabb legyen fokhagymát, pirított vöröshagymát, agy megszórhatjuk napraforgó illetve szezám maggal is.
Párolt vörös káposzta frissen facsart narancslével egy igazi lágy citrus ízzel. Ízében és textúrájában hasonló a zöld káposztához, azonban antioxidánsokban jóval gazdagabb. Tartalmaz még sok C és A vitamint, rostokat
A sült batáta karakteresen édes ízű, ezért különféle fűszerekkel megszórva is elkészíthetjük. A lágy édes íz megmarad, a só és fűszerek viszont pikánssá tehetik. Tálalhatjuk egészséges és különleges köretként is, ...
Recept egy hagyományos, sütőben sült vastag burgonyás lepény elkészítéséhez. Alkalmas köretként főétkezéshez vagy külön is. Ha zsírosban szeretjük, akkor a sütőben sütés helyett megsüthetjük serpenyőben egy kevés zsíron .
Különleges ízű édes zöldség, amely köretként is nagyszerű több fajta ételhez. Gyerekek számára is kiváló lehet az ilyen ízletes zöldség, mivel általában nem kedvelik a hagyományos zöldség ízt.