RECEPTEK

Sertés tekercsek aszalt sárgabarackkal

Sertés tekercsek aszalt sárgabarackkal

Pikáns sertés édes savanyú aszalt sárgabarackkal kombinálva.

recept,recept fotó,sertéskaraj,aszalt barack,Sertéshús,Gluténmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

aszalt barack200gramm
fekete bors, őrölt½teáskanál
napraforgó olaj40milliliter
piros paprika, őrölt1teáskanál
sertéskaraj600gramm
¾teáskanál
teljes zsírtartalmú mustár6teáskanál
víz200milliliter

 

Recept

1. 

sertéskaraj 600 gramm

A sertés karajt megmossuk, majd felvágjuk.

2. 

A szeleteket ideálisan műanyagfóliába csomagolva klopfoljuk mindkét oldalról.

3. 

 ¾ teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  piros paprika, őrölt 1 teáskanál  teljes zsírtartalmú mustár 6 teáskanál

A klopfolt szeleteket szétrakjuk, sózzuk és megszórjuk paprikával, fekete borssal és megkenjük mustárral.

4. 

aszalt barack 200 gramm

A húsra rárakjuk a barackot, majd betekerjük és konyhai tűvel vagy cérnával rögzítjük.

5. 

napraforgó olaj 40 milliliter

Egy serpenyőben olajban mindkét oldalról hirtelen megpirítjuk.

6. 

víz 200 milliliter

A húst belerakjuk egy sütőtálba, felöntjük vízzel és 35 percig lefedve 200°C-on sütjük. Majd a fedőt levesszük és további 15 percig besütjük. Burgonyapürével tálaljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés