Sertés tekercsek aszalt sárgabarackkal

Pikáns sertés édes savanyú aszalt sárgabarackkal kombinálva.
recept,recept fotó,sertéskaraj,aszalt barack,Sertéshús,Gluténmentes
Sertéshús
Főzőcske
Adag
6
Adag tömege
181 g
Adag energiatartalma
296 kcal
Az elkészítés ideje
60 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
aszalt barack | 200 482 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
napraforgó olaj | 40 360 | milliliter kcal | |
piros paprika, őrölt | 1 16 | teáskanál kcal | |
sertéskaraj | 600 870 | gramm kcal | |
só | ¾ 0 | teáskanál kcal | |
teljes zsírtartalmú mustár | 6 38 | teáskanál kcal | |
víz | 200 0 | milliliter kcal |
Recept

2.
A szeleteket ideálisan műanyagfóliába csomagolva klopfoljuk mindkét oldalról.

3.
só ¾ teáskanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • piros paprika, őrölt 1 teáskanál • teljes zsírtartalmú mustár 6 teáskanál
A klopfolt szeleteket szétrakjuk, sózzuk és megszórjuk paprikával, fekete borssal és megkenjük mustárral.

4.
aszalt barack 200 gramm
A húsra rárakjuk a barackot, majd betekerjük és konyhai tűvel vagy cérnával rögzítjük.


6.
víz 200 milliliter
A húst belerakjuk egy sütőtálba, felöntjük vízzel és 35 percig lefedve 200°C-on sütjük. Majd a fedőt levesszük és további 15 percig besütjük. Burgonyapürével tálaljuk.

Jó étvágyat!