RECEPTEK

Póréhagymás sajtos kalács

Póréhagymás sajtos kalács

Egyszerű és gyors recept egy finom sós kalácsra. Nagyon kiváló étel nyári kirándulások alkalmából vagy épen a hosszú hideg téli estékre a kandalló mellet.

recept,recept fotó,póréhagyma,Ementáli sajt,Feta sajt,Sós sütemények,

Sós sütemények

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Ementáli sajt150gramm
Feta sajt150gramm
fehér bors, őrölt-
olivaolaj2
póréhagyma500gramm
rétesliszt150gramm
sütőpor-
tyúk tojás3darab
zsírszegény tej 1,5%3deciliter

 

Recept

1. 

póréhagyma 500 gramm  fehér bors, őrölt  olivaolaj 2 pl

Két közepes póréhagymát karikákra vágunk és olajon kb 10 percig pirítjuk amíg megpuhul. Egy csipetnyi fehér borsot adunk hozzá.

2. 

tyúk tojás 3 darab  zsírszegény tej 1,5% 3 deciliter  rétesliszt 150 gramm  Ementáli sajt 150 gramm  Feta sajt 150 gramm  sütőpor

Egy tálban összekeverjük a tojást, lisztet, és a kaport és sima tésztát kapunk. Hozzáadjuk a reszelt ementális sajtot és balkáni sajtot amelyet kis kockákra vágtunk fel. A végén sütőport keverünk hozzá és a pirított póréhagymát.

3. 

Az egészet egy sütőlapra öntjük és 40 percig 180 fokon sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés