Pikáns borsó répával

Vegetáriánus étel az Indiai konyha alapján. Basmati rizzsel és finom ananász joghurtos salátával tálaljuk.
recept,recept fotó,répa,borsó, sárga, felezett, szárított,Húsnélküli ételek,Indiai receptek,Vegetáriánus receptek,Gluténmentes
Húsnélküli ételek
Indiai receptek
kategóriak
Húsnélküli ételek › Indiai receptek › Vegetáriánus receptek › Gluténmentes › Szezon - Sárgarépa › Ázsiai konyha ›Hozzávalók
Hozzávalók
Fekete mustármag | ½ 14 | teáskanál kcal | |
borsó, sárga, felezett, szárított | 200 682 | gramm kcal | |
chili | ¼ 4 | teáskanál kcal | |
fokhagyma | 2 11 | gerezd kcal | |
gyömbérgyökér | 8 3 | gramm kcal | |
kurkuma fűszerkeverék | 1 16 | teáskanál kcal | |
répa | 300 135 | gramm kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
vaj | 30 221 | gramm kcal | |
víz | 400 0 | milliliter kcal | |
vöröshagyma | 50 20 | gramm kcal | |
őrölt koriander | ½ 8 | teáskanál kcal |
Recept
1.
vöröshagyma 50 gramm • répa 300 gramm
A hagymát megpucoljuk, felvágjuk. A sárgarépát megpucoljuk és megmossuk.

2.
borsó, sárga, felezett, szárított 200 gramm
Egy tálba beleszórjuk a borsót. Hozzáadjuk a hagymát és a karikákra szeletelt sárgarépát.

4.
...amíg az összes vizet majdnem felszívja.

5.
vaj 30 gramm • gyömbérgyökér 8 gramm • fokhagyma 2 gerezd
Megpucoljuk a gyömbér, fokhagymát és apróra lereszeljük őket. Vajon megpirítjuk...

6.
Fekete mustármag ½ teáskanál • őrölt koriander ½ teáskanál • chili ¼ teáskanál • kurkuma fűszerkeverék 1 teáskanál
és hozzáadjuk a fűszereket. Nagyon rövid ideig még pirítjuk.

7.
Hozzákeverjük a borsóhoz a répával.

Jó étvágyat!