Marinírozott sült borda

Egy finom pác és friss hús az alapja ennek a grill ételnek,
recept,recept fotó,sertésborda,szárított fokhagyma,szójamártás,worcester szósz,Sertéshús,Gluténmentes ,Laktózmentes
Sertéshús
Főzőcske
Adag
2
Adag tömege
616 g
Adag energiatartalma
2473 kcal
Az elkészítés ideje
1 h. 30 min.
Nehézség
alacsony
Hozzávalók
Hozzávalók
ketchup | 2 21 | evőkanál kcal | |
majoránna | 1 11 | teáskanál kcal | |
napraforgó olaj | 1.5 1349 | deciliter kcal | |
sertésborda | 1 3500 | kilogramm kcal | |
szárított fokhagyma | 1 17 | teáskanál kcal | |
szójamártás | 2 42 | evőkanál kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
worcester szósz | 2 8 | teáskanál kcal |
Recept
1.
sertésborda 1 kilogramm • napraforgó olaj 1.5 deciliter • szárított fokhagyma 1 teáskanál • só ½ teáskanál • szójamártás 2 evőkanál • worcester szósz 2 teáskanál • majoránna 1 teáskanál • ketchup 2 evőkanál
A megadott alapanyagokat alaposan összekeverjük és a hús szeleteket megforgatjuk benne. A húsokat egy fóliába csomagoljuk és 1-2 napra a hűtőbe helyezzük.

2.
A marinírozott szeleteket vízzel felöntve és lefedve a párán kb egy órán keresztül puhára főzzük.

3.
Ezután sütőben 200°C körülbelül 20 percig sütjük.

Jó étvágyat!