szakacsreceptek.hu

Marinírozott sült borda

    

Egy finom pác és friss hús az alapja ennek a grill ételnek,

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
ketchup2evőkanál
majoránna1teáskanál
napraforgó olaj1.5deciliter
sertésborda1kilogramm
szárított fokhagyma1teáskanál
szójamártás2evőkanál
½teáskanál
worcester szósz2teáskanál

1. 

sertésborda 1 kilogramm  napraforgó olaj 1.5 deciliter  szárított fokhagyma 1 teáskanál   ½ teáskanál  szójamártás 2 evőkanál  worcester szósz 2 teáskanál  majoránna 1 teáskanál  ketchup 2 evőkanál

A megadott alapanyagokat alaposan összekeverjük és a hús szeleteket megforgatjuk benne. A húsokat egy fóliába csomagoljuk és 1-2 napra a hűtőbe helyezzük.

2. 

A marinírozott szeleteket vízzel felöntve és lefedve a párán kb egy órán keresztül puhára főzzük.

3. 

Ezután sütőben 200°C körülbelül 20 percig sütjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés