RECEPTEK

Knédli tojással és sampinyonnal

Knédli tojással és sampinyonnal

Egy igazi finomság, amely savanyú káposztával az igazi.

recept,recept fotó,gomba,knédli,tyúk tojás,Húsnélküli ételek

Húsnélküli ételek

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

fekete bors, őrölt½teáskanál
gomba200gramm
hagyma200gramm
knédli250gramm
napraforgó olaj4evőkanál
¾teáskanál
tyúk tojás6darab

 

Recept

1. 

hagyma 200 gramm  gomba 200 gramm  knédli 250 gramm

A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A sampinyon gombát megpucoljuk és vékony csíkokra vágjuk. A knédlit kisebb kockákra vágjuk.

2. 

napraforgó olaj 4 evőkanál

Olajon megpirítjuk a hagymát és hozzáadjuk a sampinyont.

3. 

fekete bors, őrölt ½ teáskanál   ½ teáskanál

Megszórjuk borssal, sóval és megkeverjük. 10 percig fedő alatt pároljuk.

4. 

Hozzáadjuk a knédlit, elkeverjük és rövid ideig pirítjuk.

5. 

tyúk tojás 6 darab   ¼ teáskanál

A tojást sóval felverjük...

6. 

...hozzáöntjük a knédlihez és kevergetés mellett sütjük, amíg a tojás készen nem lesz.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit