Knédli tojással és sampinyonnal
Egy igazi finomság, amely savanyú káposztával az igazi.
recept,recept fotó,gomba,knédli,tyúk tojás,Húsnélküli ételek
Húsnélküli ételek
kategóriak
Húsnélküli ételek ›
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
gomba | 200 | gramm | |
hagyma | 200 | gramm | |
knédli | 250 | gramm | |
napraforgó olaj | 4 | evőkanál | |
só | ¾ | teáskanál | |
tyúk tojás | 6 | darab |
Recept
1.
hagyma 200 gramm • gomba 200 gramm • knédli 250 gramm
A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A sampinyon gombát megpucoljuk és vékony csíkokra vágjuk. A knédlit kisebb kockákra vágjuk.
3.
fekete bors, őrölt ½ teáskanál • só ½ teáskanál
Megszórjuk borssal, sóval és megkeverjük. 10 percig fedő alatt pároljuk.
4.
Hozzáadjuk a knédlit, elkeverjük és rövid ideig pirítjuk.
6.
...hozzáöntjük a knédlihez és kevergetés mellett sütjük, amíg a tojás készen nem lesz.
Jó étvágyat!