Knédli tojással és sampinyonnal

Egy igazi finomság, amely savanyú káposztával az igazi.
recept,recept fotó,gomba,knédli,tyúk tojás,Húsnélküli ételek
Húsnélküli ételek
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
263 g
Adag energiatartalma
424 kcal
Az elkészítés ideje
25 min.
Nehézség
közepes
kategóriak
Húsnélküli ételek ›Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ½ 9 | teáskanál kcal | |
gomba | 200 32 | gramm kcal | |
hagyma | 200 88 | gramm kcal | |
knédli | 250 500 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 4 540 | evőkanál kcal | |
só | ¾ 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 6 528 | darab kcal |
Recept
1.
hagyma 200 gramm • gomba 200 gramm • knédli 250 gramm
A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A sampinyon gombát megpucoljuk és vékony csíkokra vágjuk. A knédlit kisebb kockákra vágjuk.


3.
fekete bors, őrölt ½ teáskanál • só ½ teáskanál
Megszórjuk borssal, sóval és megkeverjük. 10 percig fedő alatt pároljuk.

4.
Hozzáadjuk a knédlit, elkeverjük és rövid ideig pirítjuk.


6.
...hozzáöntjük a knédlihez és kevergetés mellett sütjük, amíg a tojás készen nem lesz.

Jó étvágyat!