Gombapaprikás
Őszi finomság amely bizonyára elnyeri mindenki tetszését. Tálalhatjuk nokedlivel.
recept,recept fotó,erdei gombák,habtejszín (30-33%),Fő ételek,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Fő ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
erdei gombák | 500 | gramm | |
fekete bors, őrölt | ¼ | teáskanál | |
habtejszín (30-33%) | 250 | milliliter | |
hagyma | 150 | gramm | |
napraforgó olaj | 4 | evőkanál | |
római kömény, őrölt - jeera | ½ | teáskanál | |
só | ½ | teáskanál | |
víz | 200 | milliliter |
Recept
2.
hagyma 150 gramm • napraforgó olaj 4 evőkanál • római kömény, őrölt - jeera ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a köményt és a borsot.
5.
..lefedjük, és addig pároljuk a gombát, míg puha nem lesz.
Jó étvágyat!