Gombapaprikás

Őszi finomság amely bizonyára elnyeri mindenki tetszését. Tálalhatjuk nokedlivel.
recept,recept fotó,erdei gombák,habtejszín (30-33%),Fő ételek,Gluténmentes
Fő ételek
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
292 g
Adag energiatartalma
377 kcal
Az elkészítés ideje
40 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
erdei gombák | 500 110 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
habtejszín (30-33%) | 250 778 | milliliter kcal | |
hagyma | 150 66 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 4 540 | evőkanál kcal | |
római kömény, őrölt - jeera | ½ 10 | teáskanál kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
víz | 200 0 | milliliter kcal |
Recept

2.
hagyma 150 gramm • napraforgó olaj 4 evőkanál • római kömény, őrölt - jeera ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a köményt és a borsot.



5.
..lefedjük, és addig pároljuk a gombát, míg puha nem lesz.


Jó étvágyat!