szakacsreceptek.hu

Gombapaprikás

    

Őszi finomság amely bizonyára elnyeri mindenki tetszését. Tálalhatjuk nokedlivel.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

 

 

 
 
erdei gombák500gramm
fekete bors, őrölt¼teáskanál
habtejszín (30-33%)250milliliter
hagyma150gramm
napraforgó olaj4evőkanál
római kömény, őrölt - jeera½teáskanál
½teáskanál
víz200milliliter

1. 

erdei gombák 500 gramm

A gombát megpucoljuk, megmossuk és felszeleteljük.

2. 

hagyma 150 gramm  napraforgó olaj 4 evőkanál  római kömény, őrölt - jeera ½ teáskanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a köményt és a borsot.

3. 

 ½ teáskanál

Hozzáadjuk a gombát és rövid ideig pirítjuk. A végén megsózzuk.

4. 

víz 200 milliliter

Felöntjük vízzel...

5. 

..lefedjük, és addig pároljuk a gombát, míg puha nem lesz.

6. 

habtejszín (30-33%) 250 milliliter

Hozzáadjuk a tejszínt és rövid ideig átforraljuk

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés