szakacsreceptek.hu

Párizsi krém csokoládéval

Finom krém tortákhoz, süteményekhez, vagy roládokhoz...

 

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

kategóriak:   

 

 
 
Főzőcsokoládé200gramm
Habtejszín (30-33%)200milliliter
Porcukor200gramm
Vaj200gramm

1. 

habtejszín (30-33%) 200 ml  főzőcsokoládé 200 g

A tejszínt felmelegítjük (nem forraljuk) és felengedjük benne a csokoládét.

2. 

Hagyjuk lehűlni.

3. 

vaj 200 g  porcukor 200 g

A szobahőmérsékletű vajat cukorral habosra keverünk.

4. 

Lassanként hozzáöntjük a lehűlt csokoládét és habosítjuk elektromos habverővel...

5. 

...így lágy világosbarna krémet nyerünk. Ne habosítjuk túl.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés