szakacsreceptek.hu

Párizsi krém csokoládéval

    

Finom krém tortákhoz, süteményekhez, vagy roládokhoz...

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
főzőcsokoládé200gramm
habtejszín (30-33%)200milliliter
porcukor200gramm
vaj200gramm

1. 

habtejszín (30-33%) 200 milliliter  főzőcsokoládé 200 gramm

A tejszínt felmelegítjük (nem forraljuk) és felengedjük benne a csokoládét.

2. 

Hagyjuk lehűlni.

3. 

vaj 200 gramm  porcukor 200 gramm

A szobahőmérsékletű vajat cukorral habosra keverünk.

4. 

Lassanként hozzáöntjük a lehűlt csokoládét és habosítjuk elektromos habverővel...

5. 

...így lágy világosbarna krémet nyerünk. Ne habosítjuk túl.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés