RECEPTEK

Habcsók tejszínhabos krémmel

Habcsók tejszínhabos krémmel

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

A sütemény elkészítése elég sok időt vesz igénybe, de azonnal elfogy :) És ugye egy sütőlappal nem lesz elég belőle :) így érdemes sokkal többet készíteni.

recept,recept fotó,tojásfehérje,kristálycukor,habtejszín (30-33%),mascarpone,Aprósütemény,Gluténmentes

Aprósütemény

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

almaecet

1

2

teáskanál

kcal

habtejszín (30-33%)

125

389

milliliter

kcal

kristálycukor

100

402

gramm

kcal

kukoricakeményítő

1

19

teáskanál

kcal

mascarpone

125

484

gramm

kcal

porcukor

1

20

teáskanál

kcal

tojásfehérje

2

34

darab

kcal

vaj

0

??

kcal

 

Recept

1. 

tojásfehérje 2 darab  kristálycukor 100 gramm  almaecet 1 teáskanál  kukoricakeményítő 1 teáskanál

A tojásfehérjékből sűrű habot verünk fel. A habba belekeverjük a cukrot, ecetet és a kukorica keményítőt.

A tojásfehérjékből sűrű habot verünk fel. A...

2. 

A habot egy habzsákba töltjük.

A habot egy habzsákba töltjük....

3. 

vaj

Kivajazott tepsibe kis halmokat és karikákat nyomunk belőle.Egyforma mennyiségű habcsókokat és karikákat készítünk. 100°C sütjük, kb 90 percig. A sütőt nem nyitjuk ki és két órán keresztül hűlni hagyjuk.

 Kivajazott tepsibe kis halmokat és karikákat...

4. Tálalás előtt a habcsókokat megtöltjük.

habtejszín (30-33%) 125 milliliter  porcukor 1 teáskanál

A tejszínt cukorral felverjük.

A tejszínt cukorral felverjük....

5. 

mascarpone 125 gramm

Hozzákeverjük a mascarpone sajtot.

Hozzákeverjük a mascarpone sajtot....

6. 

Habzsákot megtöltjük a töltelékkel és a karikákra nyomjuk. A krém tetejére a habcsókokat a ( kis halmokat) helyezzük. A krémbe helyezhetünk egy szem málnát vagy más apró gyümölcsöt. És máris kóstolhatják a finom csábító süteményt.

Habzsákot megtöltjük a töltelékkel és a...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés