Túrókrém

Egyszerű, gyors és finom túrókrém vaníliás pudinggal, tejszínhabbal, és csokoládéval.
recept,recept fotó,habtejszín (30-33%),túró, lágy, 20% zsírtartalom,Desszertek poharakban,Gluténmentes
Desszertek poharakban
Hozzávalók
Hozzávalók
főzőcsokoládé | 40 201 | gramm kcal | |
habtejszín (30-33%) | 250 778 | milliliter kcal | |
porcukor | 4 156 | evőkanál kcal | |
túró, lágy, 20% zsírtartalom | 500 490 | gramm kcal | |
vaníliacukor | 2 145 | darab kcal | |
vaníliás puding -por | 1 ?? | darab kcal | |
zsírszegény tej 1,5% | ½ 240 | liter kcal |
Recept

2.
vaníliacukor 2 darab • porcukor 4 evőkanál • vaníliás puding -por 1 darab • zsírszegény tej 1,5% ½ liter
Tejből, cukorból és pudingporból pudingot főzünk.

3.
A pudingot még melegen összekeverjük a túróval.


5.
főzőcsokoládé 40 gramm
A kész krém felét 6-8 pohárba osztjuk, attól függően, milyen fajta poharaink vannak. A krémre vékony réteg olvasztott csokoládét öntünk, majd a tetejére a maradék krémet. Hűtőbe helyezzük, majd lehűlés után tejszínhabbal, reszelt csokoládéval, illetve gyümölccsel díszítjük.

Jó étvágyat!