Csokis kosárkák vanília habbal

Gyorsan elkészíthető finomság csokoládéból és tejszínes-pudingos krémmel. Gyermek zsúrokra kiváló édesség.
recept,recept fotó,főzőcsokoládé,vaníliás puding -por,habtejszín (30-33%),Kosárkák,Gluténmentes
Kosárkák
Hozzávalók
Hozzávalók
főzőcsokoládé | 200 1002 | gramm kcal | |
habtejszín (30-33%) | 180 560 | milliliter kcal | |
kakaó | 0 ?? | kcal | |
vaníliacukor | 2 145 | darab kcal | |
vaníliás puding -por | 30 107 | gramm kcal | |
zsírszegény tej 1,5% | ¼ 120 | liter kcal | |
édes mandulavelő | 0 ?? | kcal |
Recept
1. Kosárkák készítése
főzőcsokoládé 200 gramm
Vízfürdőben étcsokoládét olvasztunk, majd egy kicsit hűlni hagyjuk. A csokoládéhoz nem adunk semmit hozzá, hogy sűrű maradjon. Tipp: Az elkészítéshez bármilyen étcsokoládét használhatunk, ebben a receptben nugátos csokoládét használunk.

2.
Előkészítjük a papírkosárkákat és belső széleit és az alját kikenjük a csokoládéval, a széleit egy picit vastagabbra készítsük, hogy amikor a papírt eltávolítjuk ne repedezzen meg. Majd hűtőben állni hagyjuk.

3.
Kivesszük a hűtőből és óvatosan eltávolítjuk a papírkosárkákat.


5. Hab elkészítése
zsírszegény tej 1,5% ¼ liter • vaníliás puding -por 30 gramm
A tej egy részében vanília pudingot keverünk el.


7.
Hozzáöntjük az elkevert pudingot és sűrű krémet főzünk.


9.
A vaníliás krémmel megtöltjük a cukrász zacskót és megtöltjük a kosárkákat.


Jó étvágyat!