Barackos sütemény

Fantasztikusan finom egyszerű barackos sütemény.
recept,recept fotó,sárgabarack ,Kalácsok
Kalácsok
Hozzávalók
Hozzávalók
kristálycukor | 100 402 | gramm kcal | |
kristálycukor | 15 302 | teáskanál kcal | |
porcukor | 0 ?? | kcal | |
repceolaj | 50 450 | milliliter kcal | |
rétesliszt | 160 570 | gramm kcal | |
rétesliszt | 0 ?? | kcal | |
sárgabarack | 600 342 | gramm kcal | |
só | 1 0 | csipet kcal | |
sütőpor | 10 8 | gramm kcal | |
tojásfehérje | 6 101 | darab kcal | |
tojássárgája | 6 342 | darab kcal | |
vaj | 0 ?? | kcal | |
víz | 50 111 | milliliter kcal |
Recept



4.
víz 50 milliliter • repceolaj 50 milliliter • rétesliszt 160 gramm • sütőpor 10 gramm
A tojássárgájákhoz hozzáadjuk a vizet, olajat, lisztet és a sütő port.

5.
Lágyan belekeverjük a tojásfehérjéből készült habot.


7.
kristálycukor 15 teáskanál
A tésztára rárakjuk a barackok felét. Mivel a barackok a sütést követően elég savanyúak, mindegyikre egy kávés kanál cukrot szórunk. Így lágy édes savanyú ízt kapunk.

8.
25 percig 180°C fokon sütjük.


10.
....miután kihűlt szeleteljük.

Jó étvágyat!