RECEPTEK
Recept egy klasszikus olasz étel elkészítésére külön készített besamel mártással.
Kitűnő töltött káposztalevelek, amelyeket biztos imádni fognak. Az elkészítéssel járó fáradságot a megkóstoló családtagok biztos értékelni fogják. Friss kenyérrel tálaljuk.
Egyszerű paradicsomleves, otthoni sűrített paradicsompüréből és friss paradicsomból. A gyerekek szeretik a sűrűbb leveseket, épen ezért tálaláskor hozzáadunk a leveshez kisebb tésztát is.
Egy egyszerű recept az olasz tradicionális konyha remekművére, amelyet tésztából és sertéshúsból készítünk.
Ízletes sűrű leves, tele egészséges zöldséggel, amelyet nem csak a gyermekek, de a felnőttek is szeretnek.
A mártást tálalhatjuk főtt vagy sült húsokhoz is, illetve húsgolyókhoz. Köretként knédlit vagy főtt burgonyát ajánlunk.
Egyszerű, gyorsan elkészíthető és finom paradicsomleves, paradicsomsűrítményből és paradicsom konzervből. A paradicsom konzerv helyett használhatunk friss paradicsomot is, ezeket viszont a főzés előtt le kell önteni forró vízzel és ...
Egy finom recept tofu sajtra, babbal, paradicsom mártással és indiai fűszerrel. Rizzsel, friss zöldséggel tálaljuk.
A muszaka vagy rakott padlizsán a Balkán régió, a Kelet-Mediterráneum és a Közel-Kelet padlizsánalapú, húsos főétele. Hús helyett próbáljuk most ki sárgarépával és padlizsánnal.
Üde nyári leveske
Finom húsgolyók pikáns paradicsomos mártásban. A golyók elkészítéséhez használhatunk darált szárnyas, sertés illetve marhahúst, esetleg ezek keverékét. Köretnek ajánljuk a kedvenc tésztájukat.
Finom, zamatos, töltött kelkáposztalevelek.
Kitűnő pizza olasz szakács receptje alapján.
Miután, a marhahús levest elfogyasztottuk és felmaradt a főt hús, amit már senki sem fogyaszt el, akkor érdemes belőle elkészíteni egy igazán finom mártást. Tésztához, galuskához, burgonyához vagy knédlihez is igazán finom.
A Chilli con carne egy kedvelt mexikói és spanyol étel. Elkészítése viszonylag egyszerű, mivel csak egy tálban kell főzni, de viszont biztosan egy óra főzést elvesz az időnkből. Az étel nagyon ízletes ezért a vendégek is imádni fogják.
Ízletes harapnivaló minden bulihoz.
Kb 8 liter finom, tiszta marhahúsból készült gulyásleves. A legkevesebb adag 12 személyre a legtöbb pedig 18. Ajánljuk 16 literes bográcsban főzni.
Nagyszerű harapnivaló, amely az ínyenceket sem hagyja cserben.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés