Sonkával töltött bagett

Kitűnő csemege.
recept,recept fotó,teljes kiőrlésű bagett,sonka,Falatkák
Falatkák
kategóriak
Falatkák ›Hozzávalók
Hozzávalók
Niva sajt | 40 153 | gramm kcal | |
sonka | 50 100 | gramm kcal | |
teljes kiőrlésű bagett | 140 350 | gramm kcal | |
tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
vaj | 40 294 | gramm kcal | |
ömlesztett sajt | 50 130 | gramm kcal |
Recept
1.
teljes kiőrlésű bagett 140 gramm • tyúk tojás 1 darab
Kisebb de vastagabb bagettből levágjuk a végeit, óvatosan kiszedjük a belsejét. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és megpucoljuk.

2. A bagett kb 16 cm hosszú legyen
vaj 40 gramm • ömlesztett sajt 50 gramm
Egy tálban vajat és sajtot jól szétkeverünk.

3.
sonka 50 gramm
Sonkát apróra szeletelünk, hozzáadjuk a vajhoz és sajthoz. Hozzákeverjük a tojást, amelyet apróra vágunk (a tojásokat átnyomhatjuk egy krumpliszeletelőn is).


5.
A bagettet megtöltjük a töltelékkel, és alufóliába csavarjuk. Éjszakára hűtőbe helyezzük.

6.
Tálalás előtt kb 8-10mm vastag karikákat szeletelünk.

Jó étvágyat!