Sonkával töltött bagett
![Sonkával töltött bagett](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00001208/img_hu_4x3/sonkaval-toltott-bagett_00180.jpg)
Kitűnő csemege.
recept,recept fotó,teljes kiőrlésű bagett,sonka,Falatkák
Falatkák
kategóriak
Falatkák
Hozzávalók
Hozzávalók
Niva sajt | 40 | gramm | |
sonka | 50 | gramm | |
teljes kiőrlésű bagett | 140 | gramm | |
tyúk tojás | 1 | darab | |
vaj | 40 | gramm | |
ömlesztett sajt | 50 | gramm |
Recept
1.
teljes kiőrlésű bagett 140 gramm • tyúk tojás 1 darab
Kisebb de vastagabb bagettből levágjuk a végeit, óvatosan kiszedjük a belsejét. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és megpucoljuk.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001208/small/IMG_3034.jpg)
2. A bagett kb 16 cm hosszú legyen
vaj 40 gramm • ömlesztett sajt 50 gramm
Egy tálban vajat és sajtot jól szétkeverünk.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001208/small/IMG_3045.jpg)
3.
sonka 50 gramm
Sonkát apróra szeletelünk, hozzáadjuk a vajhoz és sajthoz. Hozzákeverjük a tojást, amelyet apróra vágunk (a tojásokat átnyomhatjuk egy krumpliszeletelőn is).
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001208/small/IMG_3046.jpg)
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001208/small/IMG_3049.jpg)
5.
A bagettet megtöltjük a töltelékkel, és alufóliába csavarjuk. Éjszakára hűtőbe helyezzük.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001208/small/IMG_3050.jpg)
6.
Tálalás előtt kb 8-10mm vastag karikákat szeletelünk.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001208/small/IMG_3270.jpg)
Jó étvágyat!