szakacsreceptek.hu

Sonkával töltött bagett

    

Kitűnő csemege.

Főzőcske

Adag

16

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

 

kategóriak:   

 

 
 
Niva sajt40gramm
sonka50gramm
teljes kiőrlésű bagett140gramm
tyúk tojás1darab
vaj40gramm
ömlesztett sajt50gramm

1. 

teljes kiőrlésű bagett 140 gramm  tyúk tojás 1 darab

Kisebb de vastagabb bagettből levágjuk a végeit, óvatosan kiszedjük a belsejét. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és megpucoljuk.

2. A bagett kb 16 cm hosszú legyen

vaj 40 gramm  ömlesztett sajt 50 gramm

Egy tálban vajat és sajtot jól szétkeverünk.

A bagett kb 16 cm hosszú legyen

3. 

sonka 50 gramm

Sonkát apróra szeletelünk, hozzáadjuk a vajhoz és sajthoz. Hozzákeverjük a tojást, amelyet apróra vágunk (a tojásokat átnyomhatjuk egy krumpliszeletelőn is).

4. 

Niva sajt 40 gramm

A végén hozzáadjuk vastagra reszelt sajtot.

5. 

A bagettet megtöltjük a töltelékkel, és alufóliába csavarjuk. Éjszakára hűtőbe helyezzük.

6. 

Tálalás előtt kb 8-10mm vastag karikákat szeletelünk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés