Juhtúróval töltött bagett
Finom bagett karikák.
recept,recept fotó,teljes kiőrlésű bagett,juhtúró,Falatkák
Falatkák
kategóriak
Falatkák ›
Hozzávalók
Hozzávalók
hagyma | 20 | gramm | |
juhtúró | 200 | gramm | |
köménymag, darált | ¼ | teáskanál | |
teljes kiőrlésű bagett | 140 | gramm | |
vaj | 40 | gramm | |
édes paprika konzerv | 50 | gramm |
Recept
1.
teljes kiőrlésű bagett 140 gramm
Egy vastagabb kisebb bagettből levágjuk a végeit. Óvatosan kiszedjük a belsejét.
2. Kb 16 cm hosszú bagettet használjunk
hagyma 20 gramm • vaj 40 gramm • köménymag, darált ¼ teáskanál
A hagymát megpucoljuk, és apróra vágjuk. Hozzáadjuk a puha vajat és köményt. Jól megkeverjük.
5.
A bagettet megtöltjük és alufóliába csomagoljuk. 24 órára hűtőbe tesszük.
6.
Tálalás előtt kb 8-10mm karikákat szeletelünk belőle.
Jó étvágyat!