szakacsreceptek.hu

Juhtúróval töltött bagett

    

Finom bagett karikák.

Főzőcske

Adag

16

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

 

kategóriak:   

 

 
 
hagyma20gramm
juhtúró200gramm
köménymag, darált¼teáskanál
teljes kiőrlésű bagett140gramm
vaj40gramm
édes paprika konzerv50gramm

1. 

teljes kiőrlésű bagett 140 gramm

Egy vastagabb kisebb bagettből levágjuk a végeit. Óvatosan kiszedjük a belsejét.

2. Kb 16 cm hosszú bagettet használjunk

hagyma 20 gramm  vaj 40 gramm  köménymag, darált ¼ teáskanál

A hagymát megpucoljuk, és apróra vágjuk. Hozzáadjuk a puha vajat és köményt. Jól megkeverjük.

Kb 16 cm hosszú bagettet használjunk

3. 

juhtúró 200 gramm

Hozzáadjuk a juhtúrót...

4. 

édes paprika konzerv 50 gramm

... és az apróra vágott piros paprikát.

5. 

A bagettet megtöltjük és alufóliába csomagoljuk. 24 órára hűtőbe tesszük.

6. 

Tálalás előtt kb 8-10mm karikákat szeletelünk belőle.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés