RECEPTEK

Ribizlis felfújt

Ribizlis felfújt

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Egyszerű és gyors recept frissítő süteményre ribizlivel és a tetejére tojásfehérje hab fog kerülni. A tésztához a tömegnövelés és tápértéknövelés érdekében túrót adunk hozzá.

recept,recept fotó,piros ribizli,Kalácsok

Kalácsok

Főzőcske

Adag

10

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

darabos túró

500

585

gramm

kcal

kristálycukor

2

121

evőkanál

kcal

napraforgó olaj

4

540

evőkanál

kcal

piros ribizli

600

198

gramm

kcal

porcukor

10

388

evőkanál

kcal

rétesliszt

14

748

evőkanál

kcal

sütőpor

1

??

darab

kcal

tojásfehérje

6

101

darab

kcal

tojássárgája

6

342

darab

kcal

vaníliacukor

1

73

darab

kcal

 

Recept

1. 

tojássárgája 6 darab  porcukor 10 evőkanál  vaníliacukor 1 darab  napraforgó olaj 2 evőkanál

A sárgáját és fehérjét szétválasztjuk. A sárgáját cukorral és vaníliacukorral habosra keverjük. Lassanként olajat adunk hozzá.

A sárgáját és fehérjét szétválasztjuk. A...

2. 

rétesliszt 12 evőkanál  darabos túró 500 gramm

Hozzákeverünk lisztet és túrót.

Hozzákeverünk lisztet és túrót....

3. 

tojásfehérje 6 darab

A fehérjéből kemény habot verünk.

A fehérjéből kemény habot verünk....

4. 

sütőpor 1 darab

Óvatosan hozzákeverjük a fehérjehab felét, és a végén sütőport adunk hozzá.

Óvatosan hozzákeverjük a fehérjehab felét,...

5. 

napraforgó olaj 2 evőkanál  rétesliszt 2 evőkanál

Kivajazzuk és liszttel megszórjuk a tepsit.

Kivajazzuk és liszttel megszórjuk a tepsit....

6. 

piros ribizli 600 gramm  kristálycukor 2 evőkanál

A tésztát egyenletesen szétkenjük a tepsin. A tésztára egyenletesen ribizlit rakunk. Megszórjuk cukorral.

A tésztát egyenletesen szétkenjük a tepsin. A...

7. 

A tetejére rákenjük a fehérje krém másik részét.

A tetejére rákenjük a fehérje krém másik...

8. 

Előmelegített sütőben 180°C-on kb. 20 percig sütjük.

Előmelegített sütőben 180°C-on kb. 20 percig...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés