RECEPTEK

Pulykacombok curry- szószban

Pulykacombok curry- szószban

Finom pulykadarabok curry-tejszínes szószban amelyt tésztával tálalunk.

recept,recept fotó,pulyka felsőcomb filé,tejföl (14-18%),Pulykahús

Pulykahús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

kategóriak

Pulykahús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

curry fűszerkeverék2teáskanál
finomliszt25gramm
fokhagyma3gerezd
hagyma50gramm
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású200gramm
olivaolaj5evőkanál
piros paprika, őrölt1teáskanál
pulyka felsőcomb filé600gramm
1teáskanál
tejföl (14-18%)200gramm
víz200milliliter
zsírszegény tej 1,5%200milliliter

 

Recept

1. 

pulyka felsőcomb filé 600 gramm  piros paprika, őrölt 1 teáskanál  curry fűszerkeverék 2 teáskanál  olivaolaj 4 evőkanál

Mossuk meg a pulykacombot és vágjuk kockákra. Tegyük egy tálba, szórjuk meg paprikával és fűszerekkel. Öntsünk hozzá olajat és keverjük össze. Hagyjuk legalább 2 órán át pácolni hideg helyen.

2. 

hagyma 50 gramm  fokhagyma 3 gerezd  olivaolaj 1 evőkanál

A megtisztított és apróra vágott hagymát a megtisztított és apróra vágott fokhagymával együtt kevés olajban egy kicsit megsütjük.

3. 

 1 teáskanál

Hozzáadjuk a pácolt húst a páccal együtt és pirítjuk amíg a hús kifehéredik. Megsózzuk.

4. 

víz 200 milliliter

A húst forró vízzel felöntjük és lefedve egy órán át pároljuk, néha megkeverjük.

5. 

morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 200 gramm

A puha húshoz keverjük a kukoricát.

6. 

finomliszt 25 gramm  zsírszegény tej 1,5% 200 milliliter  tejföl (14-18%) 200 gramm

Besűrítjük habarással amit tejből, tejfölből és lisztből keszítünk el.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés