Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Curry-fokhagymás grillezett tofu
HALAK
Alaszkai tőkehal kari szósszal
CSIRKEHÚS
Currys csirkemellfilé zöldbabbal.
Csirke vajon, pirított babbal
PULYKAHÚS
Pulykacombok curry- szószban
Csirke spanyol módra
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Tofu rántotta retekkel
Csirkemell gyömbéres szószban
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Sampion gombamártás
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Saláta rizzsel és borsóval
Kínai csirke
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás zsírfaló leves
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
BEFŐTTEK
Körte befőzése
SÜTEMÉNYEK
Mézes szeletek, diós grillázzsal
SERTÉSHÚS
Darált húsos rakott krumpli
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Leves nagy tarkababból
Grízes reszelt tészta
TORTÁK
Epres tekercses torta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fehér retekből készült kenő
Köményes sertésszelet
Káposztás paradicsomos leves
RÉTESEK
Túrós almás rétes
Burgonyalepény sütőlapon
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés