Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Curry-fokhagymás grillezett tofu
HALAK
Alaszkai tőkehal kari szósszal
CSIRKEHÚS
Currys csirkemellfilé zöldbabbal.
Csirke vajon, pirított babbal
PULYKAHÚS
Pulykacombok curry- szószban
Csirke spanyol módra
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Tofu rántotta retekkel
Csirkemell gyömbéres szószban
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Sampion gombamártás
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Saláta rizzsel és borsóval
Kínai csirke
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás zsírfaló leves
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
SERTÉSHÚS
Sült sertéscomb
APRÓSÜTEMÉNY
Grillázs szelet
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Karácsonyi lencseleves
Krémes barackos szelet
DESSZERTEK POHARAKBAN
Őszi almás pohár
ÉDES ÉTELEK
Aranygaluska kalácsból
Csirkemell ázsiai módra
Nyári zöldséges borscs leves
Sertésszelet kenyérszószban
Töltött fasírozott
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit