Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Curry-fokhagymás grillezett tofu
HALAK
Alaszkai tőkehal kari szósszal
CSIRKEHÚS
Currys csirkemellfilé zöldbabbal.
Csirke vajon, pirított babbal
PULYKAHÚS
Pulykacombok curry- szószban
Csirke spanyol módra
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Tofu rántotta retekkel
Csirkemell gyömbéres szószban
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Sampion gombamártás
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Saláta rizzsel és borsóval
Kínai csirke
ZÖLDSÉGLEVESEK
Káposztás zsírfaló leves
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés