RECEPTEK

Nem kelt tésztás kenyér zabpehelyből

Nem kelt tésztás kenyér zabpehelyből

Fogyókúrázik, vagy csak kedveli az ízét? Mindenképpen egyszerűen és gyorsan el tudjuk készíteni.

recept,recept fotó,zabpehely,Kenyér

Kenyér

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

1 h. 40 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Kenyér  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

szárított fokhagyma1teáskanál
1teáskanál
sütőpor12gramm
tyúk tojás2darab
túró, zsírszegény50gramm
víz250milliliter
zabpehely250gramm

 

Recept

1. 

zabpehely 250 gramm  víz 250 milliliter

A zabpelyhet vízbe szórjuk, és megkeverjük, majd 30 percig állni hagyjuk.

2. 

tyúk tojás 2 darab  túró, zsírszegény 50 gramm   1 teáskanál  szárított fokhagyma 1 teáskanál  sütőpor 12 gramm

A tojássárgáját hozzáadjuk a zabpehelyhez, majd hozzáadjuk a túrót, sót és a szárított foghagymát. Majd végül óvatosan belekeverjük a sütőport és a fehérjéből készített habot.

3. 

A tésztát zsiradékkal kikent és liszttel meghintett formába öntjük. 180 Celsius fokon 60 percig sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit