Mascarpone palacsinta
Nagyon finom és extra lágy palacsinta mascarpone sajttal.
recept,recept fotó,mascarpone,Palacsinták
Palacsinták
kategóriak
Palacsinták
Hozzávalók
Hozzávalók
finomliszt | 150 | gramm | |
mascarpone | 250 | gramm | |
só | 1 | csipet | |
tojásfehérje | 2 | darab | |
tojássárgája | 2 | darab | |
vaníliacukor | 1 | evőkanál | |
zsírszegény tej 1,5% | 275 | milliliter |
Recept
3.
mascarpone 250 gramm • zsírszegény tej 1,5% 275 milliliter • finomliszt 150 gramm • só 1 csipet
Fokozatosan hozzákeverjük az összes hozzávalót.
4.
A fehérjéből készült habot óvatosan hozzákeverjük a tésztához.
5.
A forró palacsintasütőre öntünk egy merőkanál tésztát, és szétkenjük az egész felületen. Amikor a tészta sötétebb lesz az alsó oldalán és a szélén, a széléhez hozzáadunk egy kis olajat, hogy a palacsinta ne ragadjon le. Aztán átfordítjuk és aranysárgára sütjük a másik oldalát is.
Jó étvágyat!