RECEPTEK

Kókuszos kuglóf

Kókuszos kuglóf

Kuglóf teli kókuszos ízzel.

recept,recept fotó,kókusz reszelék,kókusz reszelék,kakaó,Kuglófok

Kuglófok

Főzőcske

Adag

16

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

közepes

kategóriak

Kuglófok  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

finomliszt200gramm
kakaó1evőkanál
kristálycukor75gramm
kókusz reszelék75gramm
kókusz reszelék-
napraforgó olaj75milliliter
rétesliszt100gramm
sütőpor10gramm
teljes zsírtartalmú tej 3,5%300milliliter
tyúk tojás2darab
vaj-
vaníliacukor10gramm

 

Recept

1. 

finomliszt 200 gramm  rétesliszt 100 gramm  kókusz reszelék 75 gramm  vaníliacukor 10 gramm  kristálycukor 75 gramm  sütőpor 10 gramm

Keverje össze a lisztet, a kókuszt, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sütőport. Javaslat: ne adjon hozzá több cukrot, ha a tészta nem tűnik túl édesnek - a kókusz íze eltűnik.

2. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5% 300 milliliter  tyúk tojás 2 darab  napraforgó olaj 75 milliliter

Adjunk hozzá tejet, tojást, olajat és mindent jól összekeverünk.

3. 

vaj  kókusz reszelék

Kenje meg a kuglófformát vajjal és szórja meg kókuszreszelékkel. Öntse bele a tésztát. Az egészet bele önthetjük és a kuglófnak csak egy színe lesz,

4. 

kakaó 1 evőkanál

vagy kakaóport keverünk a tészta egyik részéhez,

5. 

és a sötét tésztát egy kanállal a fehérbe rakjuk. Ily módon a kuglóf helyenként csokoládé ízt kap.

6. 

170 ° C-ra előmelegített sütőben sütjük, kb. 10 perc múlva csökkentse a hőmérsékletet 160 ° C-ra, a teljes sütési idő 35 - 40 perc.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit