RECEPTEK

Kókuszos kuglóf

Kókuszos kuglóf

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Kuglóf teli kókuszos ízzel.

recept,recept fotó,kókusz reszelék,kókusz reszelék,kakaó,Kuglófok

Kuglófok

Főzőcske

Adag

16

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

közepes

kategóriak

Kuglófok  

Hozzávalók

Hozzávalók

finomliszt

200

694

gramm

kcal

kakaó

1

31

evőkanál

kcal

kristálycukor

75

302

gramm

kcal

kókusz reszelék

75

520

gramm

kcal

kókusz reszelék

0

??

kcal

napraforgó olaj

75

675

milliliter

kcal

rétesliszt

100

356

gramm

kcal

sütőpor

10

8

gramm

kcal

teljes zsírtartalmú tej 3,5%

300

192

milliliter

kcal

tyúk tojás

2

176

darab

kcal

vaj

0

??

kcal

vaníliacukor

10

37

gramm

kcal

 

Recept

1. 

finomliszt 200 gramm  rétesliszt 100 gramm  kókusz reszelék 75 gramm  vaníliacukor 10 gramm  kristálycukor 75 gramm  sütőpor 10 gramm

Keverje össze a lisztet, a kókuszt, a cukrot, a vaníliás cukrot és a sütőport. Javaslat: ne adjon hozzá több cukrot, ha a tészta nem tűnik túl édesnek - a kókusz íze eltűnik.

Keverje össze a lisztet, a kókuszt, a cukrot, a...

2. 

teljes zsírtartalmú tej 3,5% 300 milliliter  tyúk tojás 2 darab  napraforgó olaj 75 milliliter

Adjunk hozzá tejet, tojást, olajat és mindent jól összekeverünk.

Adjunk hozzá tejet, tojást, olajat és mindent...

3. 

vaj  kókusz reszelék

Kenje meg a kuglófformát vajjal és szórja meg kókuszreszelékkel. Öntse bele a tésztát. Az egészet bele önthetjük és a kuglófnak csak egy színe lesz,

Kenje meg a kuglófformát vajjal és szórja meg...

4. 

kakaó 1 evőkanál

vagy kakaóport keverünk a tészta egyik részéhez,

vagy kakaóport keverünk a tészta egyik...

5. 

és a sötét tésztát egy kanállal a fehérbe rakjuk. Ily módon a kuglóf helyenként csokoládé ízt kap.

és a sötét tésztát egy kanállal a fehérbe...

6. 

170 ° C-ra előmelegített sütőben sütjük, kb. 10 perc múlva csökkentse a hőmérsékletet 160 ° C-ra, a teljes sütési idő 35 - 40 perc.

170 ° C-ra előmelegített sütőben sütjük,...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés